Home / Barcas Kontraktstrid Med Nike Fører Til, At Trøjen Er Udsolgt

Barcas Kontraktstrid Med Nike Fører Til, At Trøjen Er Udsolgt

På nuværende tidspunkt har der været 5 runder af La Liga-kampe. Ifølge statistikker er Barcelona det eneste hold i La Liga, der ikke er kommet bagud, og altid har fastholdt en uafgjort eller en føring. Denne imponerende præstation har også drevet FC Barcelona fodboldtrøje-salget i den nye sæson. Klik på Barcelonas officielle hjemmesidebutik, fanversionen af hjemme- og udebanetrøjer har været udsolgt i lang tid, og selv spillerversionen vil fra tid til anden være udsolgt. Hvis du kan lide dette holds trøje, kan du også gå til trojerudsalgdk,den skulle også opfylde dine behov.

Der er også et fænomen, at billige fodboldtrøjerer udsolgt i de officielle offline butikker i Barcelona. Ud over Barcelonas enestående præstationer i denne sæson, har de kontinuerlige signeringer også drevet fansens entusiasme til at købe. Selv på grund af Lewandowskis enestående præstation med 7 mål og 2 assists i 5 kampe, er bogstavet W i den officielle butik i Barcelona for alvor udsolgt. . Catalansk ARA sagde dog, at en anden grund til manglen på trøjer var forskellene mellem Barcelona og Nike.

Da Barcelona først fuldstændigt afsluttede Spotify som sponsor i marts, blev Nikes design-, produktions- og transportcyklus udskudt, og der var endda en udstrømning af Barcelonas nye sæsontrøjer uden brystreklamer. Grundårsagen til denne situation er kontraktstriden mellem Barcelona og Nike. Barcelona er i øjeblikket et af de hold med flest mål og færrest mål i La Liga, du kan følge os for at tage dig med til at opdage flere af Barcelonas vidunderlige præstationer.