Manchester United Er I Samme Knibe Som Chelsea

For fem år siden var europæiske spillere ivrige efter at gå i to Billige Fodboldtrøjer og spille, og de to holds samlede styrke var meget stabil. Den første er den velkendte Manchester United Trøje . På det tidspunkt trænede José Mourinho holdet for at vokse. Det andet stykke er Chelsea Trøje , der repræsenterer den nye stigning, men nu er det blevet et hold, der er svært at vinde i Premier League. Værdien af spillerne på begge hold har nået et meget højt niveau, men deres præstationer har ikke været i stand til at forbedre sig til en stabil tilstand.

I tredje runde af Liga Cuppen vandt Chelsea og Manchester United endelig begge. Manchester United besejrede Crystal Palace 3-0, Anthony Martial scorede endelig igen efter mange måneder. Mason Mount og Harry Maguire bliver igen startopstillingen, Manchester United skal lære at gøre god brug af de originale spilleres evner. Manchester United har i øjeblikket et stort antal spillere, men det har desværre ikke været i stand til at danne en stærk lineup.

Chelsea besejrede endelig Brighton 1-0, ellers ville de have været ked af de dyre spillere, der blev skrevet under fra deres modstandere i sommervinduet. Brighton forbliver stærk efter at have solgt fremragende spillere. Efter at Chelsea hentede fremragende spillere til en høj pris, er deres styrke stadig ikke blevet bedre. Nogle mennesker spekulerede i, at Brighton bevidst tabte til Chelsea, så deres modstandere kunne fortsætte med at købe dem spillere næste gang. Fraværet af Enzo Fernández har vakt offentlig mening om styrke. Chelsea-fans mener, at denne spiller kan vinde kampen bedre uden at deltage.

Barcelona Trøje Med Tryk "Ja, Han Kommer Tilbage Og

Barcelona Trøje Med Tryk  "Ja, han kommer tilbage og hjælper defensivt i ny og næ, men generelt bliver han bedt om at blive på den angribende halvdel af feltet og gå til forsvarsspillere.

“Nu var Barnesy, med bolden ved fødderne dribling, på sit bedste, bedre end Mane.

"Desværre for Barnesy var han nødt til at arbejde meget mere i en kamp, fordi en af hans ansvarsområder var at forsvare, komme tilbage bag bolden og være i en defensiv position.

“Så stor som Sadio Mane er, er John Barnes en af de bedste spillere, jeg nogensinde har spillet med – og jeg har spillet med mange gode spillere i Liverpool.

“Barnesy var helt fantastisk, uspillelig nogle gange – faktisk det meste af tiden, indtil han desværre rev sin Achilleus i stykker, og det indskrænkede ham lidt. Før det slukker det absolutte lys."

Barnes var en del af det sidste Liverpool-hold, der smagte toptitlens herlighed i 1990, hvor de røde håbede, at kampagnen 2019-20 vil blive spillet til en Fodboldsæt Børn  afslutning efter lockdownen af coronavirus og en 30-årig ventetid på indenlandsk dominans bragt til en tæt.

Er Blevet Smidt Ud Af Manchester Uniteds Førsteholdsfaciliteter

Konflikten mellem Sancho og Ten Hag er blevet irreversibel, og nu er Sancho blevet straffet hårdt for at nægte at undskylde. Fans, der ejer Billige Fodboldtrøjer , er også bekymrede over dette. Man kan sige, at for at få Sancho til at bøje hovedet, gav Ten Hag også Sancho den strengeste straf. Ikke alene bortviste han ham fra Manchester Uniteds førsteholdsanlæg, han fik ham endda til at spise med ungdomstræningspersonalet, hvilket var den største skade for spilleren.

Som spiller er det svært for ham at konkurrere med holdet, og da Sancho er stædig og nægter at undskylde, er han nødt til at blive skjult af holdet. Jeg tror, at Ronaldo ikke formåede at gøre modstand og til sidst forlod sin hjemby. Og hvorfor genkender Sancho, iført Manchester United FC Trøje , ikke virkeligheden? Det vigtigste er, at Sancho ikke er særlig gammel. Han er i øjeblikket kun 23 år gammel, og hans konkurrenceniveau er rigtig godt. Han er i sin bedste alder, så han er uvillig til at bøje hovedet og indrømme sine fejl. Det er kun et spørgsmål om tid, før han vender tilbage til scenen, men for én spiller er arenaen deres bedste scene. Jeg ved ikke, hvad hans endelige beslutning bliver.

Son Heung-Min Fornyer Kontrakten Med Tottenham Hotspur

Siden kane forlod holdet, er Son Heung-Min officielt blevet leder af Tottenham Hotspur, og nu er Son Heung-Min på sit højeste. På Premier Leagues historiske målscorerliste ligger Son Heung-Min, som er iført en Tottenham Hotspur- Billige Fodboldtrøjer, nummer 30 med 106 mål. Så længe Son Heung-Min scorer 15 mål i denne sæson, vil han være blandt de 15 bedste i Premier League, hvilket er nok til at vise, at Son Heung-Min er god nok.

Son Heung-Min er nu ikke kun Tottenham Hotspurs topscorer, men fungerer også som Tottenham Hotspurs anfører. Derfor har Tottenham Hotspur nu brug for Son Heung-Min til at lede holdet for at skabe flere gode resultater. Så vil kontraktforlængelsen mellem Tottenham Hotspur og Son Heung-Min også være på dagsordenen. Så fans ser frem til, om Son Heung-min, der ejer Tottenham Hotspur trøje, kan forny sin kontrakt for hvor mange år? Ifølge 90min er Tottenham Hotspur fast besluttet på at beholde den sydkoreanske angriber på lang sigt. Son Heung-Min skal forhandle en kontraktforlængelse med Tottenham Hotspur i flere uger og forventes officielt at afslutte forlængelsen inden jul. Hvis Son Heung-Min får en kontraktforlængelse fra Tottenham Hotspur, vil han have mulighed for at ramme de fire bedste scorere i Tottenham Hotspurs holdhistorie.

Fodboldtrøjer Børn Ronaldo Pique Kan Også Have Henvist

Fodboldtrøjer Børn Ronaldo  Pique kan også have henvist til nogle tvivlsomme VAR-opkald, som er gået i vejen for Real i de seneste uger, men man kan ikke komme væk fra det faktum, at Barca ikke spiller godt lige nu.

Mange Blaugrana-fans troede, at den tidligere træner Ernesto Valverde var hovedproblemet på Camp Nou, men Setien ligner næppe løsningen.

Det er faktisk værd at huske på, at efter at Pique udtalte sig i 2017, fortsatte Barca med at vinde La Liga; en gentagen genopblussen under Setien føles usandsynlig i øjeblikket, da der ikke har været nogen mærkbar forbedring i deres spil, siden den tidligere Betis-chef tog ansvaret i januar.

Selvfølgelig rækker Barcas problemer langt ud over dugout. Dette er en klub, der er plaget af inkompetence i bestyrelseslokalet, hvilket har resulteret i, at Lionel Messi, uden tvivl den største spiller gennem tiderne, spillede den sidste fase af sin karriere i et klima præget af kaos og usikkerhed.

Messi kan nogle gange redde Blaugrana ud af problemer helt alene, selvfølgelig, men ikke altid. Mod Sevilla kæmpede han for at håndtere, hvad der var Fodboldtrøjer Med Tryk Til Børn  en aggressiv defensiv tilgang, og han blev efterladt synligt rasende med en udfordring fra Diego Carlos.

Forestiller Rashford Sig Selv Som Ronaldo?

Rashford er et uundværligt medlem af Manchester United, og hans præstationer i fodbold er også meget enestående. Derfor er Manchester Uniteds startposition uundværlig for ham. Og for sådan en spiller, efter at han har taget Manchester United- Billige Fodboldtrøjer på, bør han påtage sig sit ansvar. Hans præstation i sidste runde var dog skuffende.

Rashfords styrke er ubestridelig. Han scorede 30 mål og leverede 9 assists i sidste sæson og havde den bedste sæson i sin karriere. Måske var det på grund af presset i sidste sæson. I spillet spillede Rashford ofte superstjernefodbold, mens han havde Manchester United FC Trøje på. Hver gang fuldendte han bolden og skød af sig selv, men vendte ofte tilbage uden held. Dette fik også holdet til at miste en masse muligheder. Manchester United tabte den sidste kamp 1-3.

Ronaldos opførsel på sit højeste er virkelig beundringsværdig, men hvis du ikke har Ronaldos talent, selvdisciplin og forståelse, men blot lærer Ronaldos spillestil, ville det være en forfærdelig ting.

Hjertelig Og Forfriskende!

Fornøjelig! Det var en fantastisk søndag for Inter Milan-fans, da Inter Milan besejrede deres rivaler AC Milan 5-1 på San Siro, hvilket satte en ny rekord i klubbens historie.

I den store 5-1 score scorede Mkhitaryan to gange og var kampens bedste spiller. Gazzetta dello Sport roste Mkhitaryan for hans ødelæggende præstation. Marcus Thuram bidrog med en uforståelig verdensbølge, Çalhanoğlu ydmygede sin gamle klub med et straffespark, og Frattesi scorede endnu et mål i stoppetiden! Frattesi var så begejstret, at han tog sin Inter Milan Fodboldtrøje af for at fejre det. Inter Milan photoshoppede officielt Frattesi, der tog sit tøj af for at fejre det, til en Hulk.

Denne sejr sikrede, at Inter Milan forblev i toppen af stillingen og var den femte "Milan Derby"-sejr i træk for Inter Milan. I de seneste fem kampe har Inter Milan scoret 12 mål og kun lukket et mål ind. Denne præstation gør fans af den blå og sorte Billige Fodboldtrøjer fulde af forventninger til Inter Milans fremtid.

En Grim 1-0?

I går besejrede det brasilianske hold Peru 1-0, og målet kom fra Marquinhos, som var iført nr. 4 Billige Fodboldtrøjer . I en kamp med så stor en forskel i styrke spillede det brasilianske hold ekstremt hårdt og stolede kun på hjørnespark for at bryde dødvandet i sidste øjeblik. På trods af sejren led det brasilianske hold derfor stadig kritik og latterliggørelse fra fans.

Det, der gør fansene vrede, er, at de fem angribere skiftes til at spille, men det brasilianske hold er nødt til at stole på sine forsvarere for at bryde igennem det peruvianske hold! Denne gang er Brasiliens fem angribere hele 343 millioner euro værd, men de har ikke et eneste vidunderligt skud, mens hele det peruvianske hold kun er 40,3 millioner euro værd. Richarlison brød ud i gråd på bænken og udholdt den værste tørke i sin karriere og sagde, at han ville modtage behandling af en psykiater efter at være vendt tilbage til Storbritannien.

Med 2 sejre i træk, kæmpede det brasilianske hold for at vende tilbage til førstepladsen. Der er ingen tvivl om, at det brasilianske hold har brug for ændringer. De kan ikke regne med Neymar for evigt. Når først Neymar er i en nedtur, vil det være en katastrofe for det brasilianske hold. I mange år har brasilianske fans længtes efter denne tid for at opdatere antallet af stjerner på deres Landsholdstrøje Fodbold og spille ægte Samba-fodbold!

Ronaldo Tøj Til Børn Sergio Agueros Høje Tackling

Ronaldo Trøje Til Børn  Sergio Agueros høje tackling i det fede titelopgør mellem Manchester City og Chelsea i december gav ham en karantæne på fire kampe. Men for David Luiz har virkningerne været langvarige, og han har spillet igennem smertebarrieren lige siden.

Tacklingen udløste ubehagelige scener i Chelseas 3-1-sejr på Etihad, hvor Agueros udfald forårsagede en masse skub og skub, der førte til, at Fernandinho også så rødt, mens Nathaniel Chalobah og Cesc Fabregas også var stærkt involveret.

Evra advarer Pogba om Beckham-fælden

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid 'De vil se, hvem vi er!' - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick - Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive 'den nye Sancho i Dortmund? Chelsea vil nu byde Manchester City velkommen til sin returkamp på Stamford Bridge på onsdag, hvor Aguero sandsynligvis vil møde Luiz igen.

Men på trods af hans regelmæssige optrædener siden det første møde, forventes Luiz ikke at komme sig helt før næste sæson og bliver nødt til at fortsætte med at spille igennem smerterne.

Hans betydning for holdet har betydet, at Antonio Conte har været nødt til at bruge ham med sit knæ spændt op, mens Chelseas medicinske personale holder Fodboldtrøje Til Børn  skaden overvåget. På trods af smerten skal Luiz ikke opereres, og han har arbejdet på egen hånd med en fysisk træner.

Kan Du Ikke Købe En Højlund-trøje?

Efter introduktionen af Højlund bekræftede klubben ikke, at han ville bære nr. 11 Billige Fodboldtrøjer før kampen mod Arsenal. Men i et stykke tid sagde nogle fans, at de ikke var i stand til at købe Højlunds trøje.

En spillers version af Højlunds Manchester United Fodboldtrøje koster £125, og selvom det ikke er billigt, er det det værd, hvis fansene elsker spilleren. Men hvis du kan lide billige og komfortable trøjer, kan du vælge at gå til trojerudsalgdk.com. Online shopping er et meget godt valg! "Daily Mail" oplyste, at Manchester United-butikken først var klar til det danske bogstav "ø" i torsdags, hvilket gjorde nogle fans utilfredse og kritiserede den officielle butik for inkompetence. Nogle fans bad endda klubben om at låne nogle af Arsenals Ødegaard og Tottenhams Højbjerg. . .

En fan, der ville købe en Højlund-trøje i fødselsdagsgave til sine pårørende, sagde, at han på grund af manglen på bogstavet "ø" gik glip af denne mulighed. Som en gigant i verdensklasse er dette uacceptabelt for ham. Manchester United har dog nu frigivet sine trøjer normalt.

GEDE-kampen Er Forbi!

I den nye sæson har Ronaldo scoret 12 mål og assisteret 6 gange for Al-Nassr. I kampen den 2. september scorede Ronaldo det 850. mål i sin karriere. Ronaldo holdt dog ikke denne historiske Billige Fodboldtrøjer for sig selv, men gav den til sin landsmand, Al-Hazm nr. 20 midtbanespiller Tozé.

Med annonceringen af de Golden Globe-nominerede blev Messi valgt igen, mens Ronaldo, der havde været shortlistet i 18 år i træk, tabte for første gang. De seneste Ballon d'Or-odds satte Messi på førstepladsen efterfulgt af Haaland. På grund af verdensmesterskabets velsignelse forventes Messi at vinde den ottende Ballon d'Or, hvilket skaber en hidtil uset myte. Det er tænkeligt, at hvis Messi bliver valgt igen, vil salget af Messi Fodboldtrøje blive endnu mere skør!

I mange fans øjne er "GOAT"-konkurrencen i mange år for længst afsluttet. Ronaldo sagde også: Konkurrencen mellem de to er slut. Folk, der kan lide Ronaldo, behøver ikke at hade Messi. Fans kan lide dem begge på samme tid. Det ser ud til, at Ronaldo har forsonet sig med sit tidligere konkurrencejeg.

Tottenham Hotspur Begynder Endelig At Tage Son Heung-mins Evner Alvorligt

Efter fjerde runde af Premier League i den nye sæson fastholder Manchester City stadig sin topplacering, og Tottenham Hotspur er rykket op på andenpladsen. Efter at Tottenham Hotspur solgte Harry Kane denne sommer, har holdet kun skrevet kontrakt med nogle lavpris-unge spillere til at deltage. Hvor den sande styrke ved et hold ligger, er et faktum, som mange mennesker ikke kan se klart. Folk plejede at tro, at det var Harry Kane, der støttede Tottenham Hotspurs fremgang, men nu er holdet rykket op på ranglisten uden ham.

Efter Harry Kane tog sin elskede Tottenham Hotspur Trøje af og gik, overtog Son Heung-min anførerskabet. Måske er det personligt lederskab, der påvirker teamets præstationer. Tottenham Hotspurs styrke er faktisk blevet bedre under ledelse af Son Heung-min. Holdet har ikke opnået tre sejre i træk i lang tid. Harry Kanes personlige evner er ganske rigtigt meget stærke, men han giver altid folk en gentlemanagtig opførsel og mangler en leders mod. Måske er Harry Kane mere egnet som midtbanespiller til at følge ordrer, og han kan ikke påtage sig ansvaret som anfører.

Nu ligner Son Heung-min en helt anden person, når han tager Billige Fodboldtrøjer nr. 7 på. Han er fuld af ånd og lederskab. Det faktum, at en asiatisk spiller kan opnå fremragende resultater i de europæiske ligaer, er nok til at vise hans potentielle evner. Så længe Tottenham Hotspur ikke har racediskrimination og er opmærksom på Son Heung-mins evner, så tror alle på, at holdet vil opnå fremragende resultater i den nye sæson.

Last News

Englands 58-årige Forbandelse Fortsætter

England kom også med i Europa Cup-slutrunden i denne sæson og havde muligheden for at vinde det første Europa Cup-mesterskab, men til sidst gik det glip af det første mesterskab i holdets historie. Dette er Englands nulmesterskab i 58 år, og det fortsætter. Fansene iført Billige Fodboldtrøjer på stedet var også meget skuffede.

Englands opstilling til Europa Cuppen kan siges at være den mest luksuriøse, men når man ser England fra gruppespillet til semifinalerne, er hver kamp svær og farlig for dem. I denne finale tabte England igen bolden, men denne gang formåede England desværre ikke at vende bordet. England blev besejret af Spanien 1-2. Og med Englands nederlag fortsatte Kane, iført en England Trøje , også forbandelsen af ​​ingen vigtige mesterskaber i sin karriere. Hans karriere kan siges at være enestående, men det er samtidig uheldigt. Hans karriere er isoleret fra mesterskaber.

Siden tabte England 1-2 til Spanien og tabte 2 på hinanden følgende Europa Cup-slutrunder. Kane blev den mest tragiske landsholdsanfører.

33-årige James Rodriguez Forbløffer Endnu En Gang Fodboldens Verden

Dette års America's Cup har ikke kun den imponerende vej til det argentinske hold ledet af Messi for at forsvare titlen, men har også et fokus, der ikke kan ignoreres - den 33-årige James Rodriguez. Som kernen på det colombianske hold tiltrak James Rodriguez, iført nr. 10 Colombia Fodboldtrøje , igen folks opmærksomhed og ros for sin fremragende præstation i semifinalen. I denne America's Cup demonstrerede James Rodriguez ikke kun sine evner og lederskab som en verdensklassespiller, men slog også en række rekorder. Han bidrog med 1 mål og 6 assists i fem kampe, inklusive en vigtig målassist i semifinalen, hvilket hjalp Colombia med at låse sejren. Disse præstationer fik ham ikke kun til at blive valgt til spillets bedste spiller mange gange, men fik også folk til at undre sig over hans utrættelige indsats og indflydelse på banen. James Rodriguez' præstation udløste også endnu engang en diskussion om den traditionelle nr. 10-spiller. I dagens fodbold kan sådanne tekniske spillere virke lidt overvældede, når de står over for hurtigere og mere konfronterende spil. James Rodriguez kan dog stadig brillere i landsholdsbegivenheder med sine enestående evner og kreativitet. For James Rodriguez er hans succes ikke tilfældig. Hans karriere har gennemgået mange drejninger, fra hans tidlige år i Porto til hans højdepunkt i Real Madrid Fodboldtrøje og derefter vandrende mellem 6 klubber i de sidste 5 år. På trods af dette kan han stadig rejse sig i det kritiske øjeblik og blive en uundværlig del af det colombianske landshold. Når Copa America-finalen nærmer sig, ser alle frem til, om James Rodriguez kan fortsætte sin magiske præstation og få Colombia til at besejre Argentina for at vinde mesterskabet. Uanset resultatet af spillet, har han bevist, at han stadig er en tilstedeværelse i verdensfodbolden, som ikke kan ignoreres, en spiller, der kan rejse sig i det kritiske øjeblik.

Thiago Alcântara, 33, Annoncerede Sin Pension Efter Nøje Overvejelse

En anden berømt spiller annoncerede sin pensionering, hans krop kunne ikke længere støtte spillet. Sidst Thiago Alcântara dukkede op i folks syn, var han iført en Liverpool Trøje og spillede kun som indskifter i 5 minutter. I sidste sæson kunne Thiago Alcântara ikke spille næsten hele sæsonen på grund af en skade, og denne periode fik ham også til at tænke mere klart. Det er tid til at sige farvel til sin fodboldkarriere, og han er klar til at gå videre til et nyt kapitel i sit liv.

Thiago Alcântara er født i 1991 og startede sin karriere iført en Barcelona Trøje , hvilket var hans første mål i livet. På det tidspunkt, på grund af tilstedeværelsen af ​​mange fremragende midtbanespillere i FC Barcelona, ​​blev Thiago Alcântara ikke taget for seriøst af holdet. Senere i sommeren 2013 valgte Thiago Alcântara at slutte sig til FC Bayern München, hvor han også opnåede den mest strålende karrierevej.

I 2020 ønskede Thiago Alcântara at udfordre den mere magtfulde Premier League, så han kom til Liverpool for at spille. Desværre ødelagde den stærke konkurrenceevne i Premier League Thiago Alcântaras krop yderligere, og han blev skadet igen og igen i kampen. På dette tidspunkt annoncerede Thiago Alcântara sin pensionering og vendte tilbage med fuld last. Han vandt forskellige mesterskaber, da han spillede for tre hold. Måske er det for ungt for en 33-årig spiller at gå på pension, men flere spillere over 33 år har endnu ikke vundet mesterskabet? Thiago Alcântara burde forlade fodboldverdenen uden at fortryde, det har trods alt givet ham mange af de højeste hæder.

Farvel, Ronaldo! Farvel, Kroos!

Med Portugal og Tyskland elimineret fra europacuppen 2024, må fans se det faktum, at mange legendariske stjerners europacupkarriere officielt er slut. Ronaldo og Kroos, to fodboldsuperstjerner, der har sat et dybt præg på fodboldverdenen, spillede ikke deres sidste europacupkamp så glimrende, som de gjorde tidligere, men viste helt andre følelser i afskedsøjeblikket. Som tidligere målmaskine sagde Ronaldo for et par dage siden, at dette ville være hans sidste optræden på Europa Cup-scenen iført en Portugal EM 2024 Fodboldtrøje . Han deltog i seks europacupper, men formåede ikke at score for det portugisiske hold i denne turnering, som han ønskede. Han havde kun én assist i fem kampe, og han kunne ikke fortsætte sin rekord med på hinanden følgende mål i de foregående 11 internationale turneringer. Efter kampen krammede Ronaldo den grædende 41-årige veteran Pepe, og gik derefter tilbage til omklædningsrummet i tavshed. Sammenlignet med tårerne, da han missede et straffespark i den forrige kamp, ​​virkede dette rigtige afskedsøjeblik meget roligt, som om det var et stille farvel til holdets glorværdige fortid. Kroos, iført den Tyskland EM 2024 Fodboldtrøje nr. 8, indvarslede også sin fodboldkarrieres gardinopkald efter denne kamp mod Spanien. Han vil afslutte sin fodboldkarriere med at fortryde ikke at vinde Europa Cuppen. Selvom Kroos' dårlige præstation i dette spil forårsagede en del kontroverser, var hans karriere uden tvivl fuld af glans. Disse to stjerners farvel fik fansene til at føle sig dybt bevægede og udløste også smukke minder om deres strålende karrierer. Hver handling, de lavede på fodboldbanen, er som et maleri efter det andet, for evigt indgraveret i fansens hjerter. Selvom deres afskedsmetode denne gang ikke var tilfredsstillende, er deres bidrag og indflydelse på fodboldverdenen evig.

Lautaro Martínez Er I Startopstillingen For Første Gang I Denne Copa America

Når først spillerne genvinder deres selvtillid, vil deres situation i spillet også ændre sig. Efter at Lionel Messi gradvist trak sig tilbage fra spillefeltet, har Lautaro Martínez under hans opmuntring gradvist genvundet sin selvtillid til spillet. I denne Copa America scorede Lautaro Martínez i tre på hinanden følgende runder og viste en gang stærk styrke. Nu er Lautaro Martínez allerede i startopstillingen i den Argentina Fodboldtrøje , og han er ikke længere den unge spiller, der sidder på bænken.

I kampen mellem Argentina og Peru startede Lautaro Martínez og scorede et enkelt mål og scorede i fire på hinanden følgende kampe for første gang i sin landsholdskarriere. Efter at have brudt den 16-spil lange landsholdsmåltørke indledte Lautaro Martínez højdepunktet i sin karriere i 2024. I de seneste seks kampe scorede Lautaro Martínez 5 mål og sendte 1 assist.

Lautaro Martínez, som oprindeligt var en erstatning, blev en startopstilling igen efter sin fremragende præstation. Denne gang tog Lautaro Martínez endelig Billige Fodboldtrøjer på og stod i startopstillingen. Han var meget begejstret. Efter at have scoret det tredje mål i denne Copa America blev Lautaro Martínez topscorer. 2024 bragte held og lykke til Lautaro Martínez. Efter at have vundet Serie A-mesterskabet håber han også at hjælpe Argentina med at vinde Copa America igen.

Spanien Viser Sine Skræmmende Hugtænder!

England indkasserede også bolden først, og avancerede på en spændende måde, mens Spanien fik fansene til at råbe vidunderligt med en fantastisk præstation! Tyrefægterne i rødt Billige Fodboldtrøjer scorede fire mål i træk efter at have lukket et mål ind, væltede Georgien på knusende vis og gik videre til kvartfinalen.

Efter åbningen modstod Georgia modstanderens kontinuerlige angreb, og Mamardashvili lavede også flere vidunderlige redninger. Georgiens aflevering blev dog blokeret af Spaniens Le Normand med brystet ind i eget mål, hvilket overraskede publikum. Men matadorerne kom sig hurtigt over chokket og fortsatte med at angribe. Med mål fra Rodri, Fabián Ruiz, Nico Williams og Dani Olmo rykkede Spanien frem på en ustoppelig måde, hvilket gjorde fansene iført Spanien Landsholdstrøje på tribunen meget glade!

Indtil videre i denne cup har Spanien vundet 4 på hinanden følgende kampe, hvilket sætter rekord for på hinanden følgende sejre i starten af en stor turnering. Dernæst møder de værten Tyskland i kvartfinalen, som kan blive en af de mest spændende dueller i denne turnering. Dette er meget ventet!