Home / Kan Du Ikke Købe En Højlund-trøje?

Kan Du Ikke Købe En Højlund-trøje?

Efter introduktionen af Højlund bekræftede klubben ikke, at han ville bære nr. 11 Billige Fodboldtrøjer før kampen mod Arsenal. Men i et stykke tid sagde nogle fans, at de ikke var i stand til at købe Højlunds trøje.

En spillers version af Højlunds Manchester United Fodboldtrøje koster £125, og selvom det ikke er billigt, er det det værd, hvis fansene elsker spilleren. Men hvis du kan lide billige og komfortable trøjer, kan du vælge at gå til trojerudsalgdk.com. Online shopping er et meget godt valg! "Daily Mail" oplyste, at Manchester United-butikken først var klar til det danske bogstav "ø" i torsdags, hvilket gjorde nogle fans utilfredse og kritiserede den officielle butik for inkompetence. Nogle fans bad endda klubben om at låne nogle af Arsenals Ødegaard og Tottenhams Højbjerg. . .

En fan, der ville købe en Højlund-trøje i fødselsdagsgave til sine pårørende, sagde, at han på grund af manglen på bogstavet "ø" gik glip af denne mulighed. Som en gigant i verdensklasse er dette uacceptabelt for ham. Manchester United har dog nu frigivet sine trøjer normalt.