Home / Forestiller Rashford Sig Selv Som Ronaldo?

Forestiller Rashford Sig Selv Som Ronaldo?

Rashford er et uundværligt medlem af Manchester United, og hans præstationer i fodbold er også meget enestående. Derfor er Manchester Uniteds startposition uundværlig for ham. Og for sådan en spiller, efter at han har taget Manchester United- Billige Fodboldtrøjer på, bør han påtage sig sit ansvar. Hans præstation i sidste runde var dog skuffende.

Rashfords styrke er ubestridelig. Han scorede 30 mål og leverede 9 assists i sidste sæson og havde den bedste sæson i sin karriere. Måske var det på grund af presset i sidste sæson. I spillet spillede Rashford ofte superstjernefodbold, mens han havde Manchester United FC Trøje på. Hver gang fuldendte han bolden og skød af sig selv, men vendte ofte tilbage uden held. Dette fik også holdet til at miste en masse muligheder. Manchester United tabte den sidste kamp 1-3.

Ronaldos opførsel på sit højeste er virkelig beundringsværdig, men hvis du ikke har Ronaldos talent, selvdisciplin og forståelse, men blot lærer Ronaldos spillestil, ville det være en forfærdelig ting.