Home / Badass!

Badass!

Messi, der bærer Miamis nr. 10billige fodboldtrøjer,spiller i MLS og NAFC Cuppen, er simpelthen et slag for dimensionsreduktion. På nuværende tidspunkt ser det ud til, at hans tilstand er bedre end Ronaldos, der gik til Saudi League. Gundogan sagde i et interview, at Ballon d'Or vil være mellem Messi og Haaland!

Barcelonas formand Laporta har gentagne gange udtalt, at Barcelona altid vil være Messis hjem, og om Messi kan vende tilbage afhænger af mange aspekter. Dette gør nogle fans begejstrede. Er der en chance for at se Messi spille i en FC Barcelona fodboldtrøjei fremtiden? Der er dog også mange fans, der er mere rolige. De synes, Laporta er for dårlig. Det var ham, der smed Messi ud af Barcelona. Kan han tro, hvad han sagde? !

Selvfølgelig er der en tredje stemme. Denne del af fansene mener, at uanset hvad Laportas virkelige tanker er, så har han brug for Messi for at få trafik, og håber, at Messi vender tilbage, er måske ikke et fjols. Under alle omstændigheder er Messis liv i Miami stadig meget behageligt, og der er hans gamle holdkammerater. Hvad synes du om det?