Liverpool Forlænger Salahs Kontrakt Til 2027

Saudi-Arabien har altid håbet, at Salah ville få mulighed for at bære Saudi League Billige Fodboldtrøjer . Salahs nuværende kontrakt med Liverpool udløber i 2025. For nylig er der nyheder om, at Liverpool har forberedt en kontraktforlængelse for Salah, og kontrakten mellem de to parter vil være frem til 2027. Det kan stadig være svært for Saudi Liga at få Salah. Salahs betydning for Liverpool er uden tvivl. Den rolle han spiller på banen kan ikke erstattes af andre spillere. Han er ikke kun slutpunktet på frontbanen, men også en mulighedsskaber på frontbanen. I denne sæson har Salah startet alle 18 Premier League-kampe iført en Liverpool-trøje og bidraget med 12 mål og 7 assists; han præsterede også meget godt i Europa League, selvom han kun spillede 180 minutter. tid, men scorede stadig 3 mål meget effektivt. Ifølge Salahs nuværende konkurrencetilstand kan den 35-årige, selv efter at have fornyet sin kontrakt for tre år, stadig bevare en vis grad af konkurrenceevne. Jeg kan huske, at Liverpool i løbet af sommerens transferperiode afviste et kæmpe tilbud fra Saudi League. Hvis Salah forlader det, bliver det trods alt svært for Liverpool at finde Salahs efterfølger i løbet af kort tid. Det samme gælder for Liverpool i øjeblikket. Hvis Salah med succes kan forny sin kontrakt, vil det ikke kun sikre holdets stabilitet og konkurrenceevne i Premier League, men også give ham mere tid til at bære den Liverpool Fodboldtrøje , som Salah har på. Find en passende efterfølger.

Last News

Englands 58-årige Forbandelse Fortsætter

England kom også med i Europa Cup-slutrunden i denne sæson og havde muligheden for at vinde det første Europa Cup-mesterskab, men til sidst gik det glip af det første mesterskab i holdets historie. Dette er Englands nulmesterskab i 58 år, og det fortsætter. Fansene iført Billige Fodboldtrøjer på stedet var også meget skuffede.

Englands opstilling til Europa Cuppen kan siges at være den mest luksuriøse, men når man ser England fra gruppespillet til semifinalerne, er hver kamp svær og farlig for dem. I denne finale tabte England igen bolden, men denne gang formåede England desværre ikke at vende bordet. England blev besejret af Spanien 1-2. Og med Englands nederlag fortsatte Kane, iført en England Trøje , også forbandelsen af ​​ingen vigtige mesterskaber i sin karriere. Hans karriere kan siges at være enestående, men det er samtidig uheldigt. Hans karriere er isoleret fra mesterskaber.

Siden tabte England 1-2 til Spanien og tabte 2 på hinanden følgende Europa Cup-slutrunder. Kane blev den mest tragiske landsholdsanfører.

33-årige James Rodriguez Forbløffer Endnu En Gang Fodboldens Verden

Dette års America's Cup har ikke kun den imponerende vej til det argentinske hold ledet af Messi for at forsvare titlen, men har også et fokus, der ikke kan ignoreres - den 33-årige James Rodriguez. Som kernen på det colombianske hold tiltrak James Rodriguez, iført nr. 10 Colombia Fodboldtrøje , igen folks opmærksomhed og ros for sin fremragende præstation i semifinalen. I denne America's Cup demonstrerede James Rodriguez ikke kun sine evner og lederskab som en verdensklassespiller, men slog også en række rekorder. Han bidrog med 1 mål og 6 assists i fem kampe, inklusive en vigtig målassist i semifinalen, hvilket hjalp Colombia med at låse sejren. Disse præstationer fik ham ikke kun til at blive valgt til spillets bedste spiller mange gange, men fik også folk til at undre sig over hans utrættelige indsats og indflydelse på banen. James Rodriguez' præstation udløste også endnu engang en diskussion om den traditionelle nr. 10-spiller. I dagens fodbold kan sådanne tekniske spillere virke lidt overvældede, når de står over for hurtigere og mere konfronterende spil. James Rodriguez kan dog stadig brillere i landsholdsbegivenheder med sine enestående evner og kreativitet. For James Rodriguez er hans succes ikke tilfældig. Hans karriere har gennemgået mange drejninger, fra hans tidlige år i Porto til hans højdepunkt i Real Madrid Fodboldtrøje og derefter vandrende mellem 6 klubber i de sidste 5 år. På trods af dette kan han stadig rejse sig i det kritiske øjeblik og blive en uundværlig del af det colombianske landshold. Når Copa America-finalen nærmer sig, ser alle frem til, om James Rodriguez kan fortsætte sin magiske præstation og få Colombia til at besejre Argentina for at vinde mesterskabet. Uanset resultatet af spillet, har han bevist, at han stadig er en tilstedeværelse i verdensfodbolden, som ikke kan ignoreres, en spiller, der kan rejse sig i det kritiske øjeblik.

Thiago Alcântara, 33, Annoncerede Sin Pension Efter Nøje Overvejelse

En anden berømt spiller annoncerede sin pensionering, hans krop kunne ikke længere støtte spillet. Sidst Thiago Alcântara dukkede op i folks syn, var han iført en Liverpool Trøje og spillede kun som indskifter i 5 minutter. I sidste sæson kunne Thiago Alcântara ikke spille næsten hele sæsonen på grund af en skade, og denne periode fik ham også til at tænke mere klart. Det er tid til at sige farvel til sin fodboldkarriere, og han er klar til at gå videre til et nyt kapitel i sit liv.

Thiago Alcântara er født i 1991 og startede sin karriere iført en Barcelona Trøje , hvilket var hans første mål i livet. På det tidspunkt, på grund af tilstedeværelsen af ​​mange fremragende midtbanespillere i FC Barcelona, ​​blev Thiago Alcântara ikke taget for seriøst af holdet. Senere i sommeren 2013 valgte Thiago Alcântara at slutte sig til FC Bayern München, hvor han også opnåede den mest strålende karrierevej.

I 2020 ønskede Thiago Alcântara at udfordre den mere magtfulde Premier League, så han kom til Liverpool for at spille. Desværre ødelagde den stærke konkurrenceevne i Premier League Thiago Alcântaras krop yderligere, og han blev skadet igen og igen i kampen. På dette tidspunkt annoncerede Thiago Alcântara sin pensionering og vendte tilbage med fuld last. Han vandt forskellige mesterskaber, da han spillede for tre hold. Måske er det for ungt for en 33-årig spiller at gå på pension, men flere spillere over 33 år har endnu ikke vundet mesterskabet? Thiago Alcântara burde forlade fodboldverdenen uden at fortryde, det har trods alt givet ham mange af de højeste hæder.

Farvel, Ronaldo! Farvel, Kroos!

Med Portugal og Tyskland elimineret fra europacuppen 2024, må fans se det faktum, at mange legendariske stjerners europacupkarriere officielt er slut. Ronaldo og Kroos, to fodboldsuperstjerner, der har sat et dybt præg på fodboldverdenen, spillede ikke deres sidste europacupkamp så glimrende, som de gjorde tidligere, men viste helt andre følelser i afskedsøjeblikket. Som tidligere målmaskine sagde Ronaldo for et par dage siden, at dette ville være hans sidste optræden på Europa Cup-scenen iført en Portugal EM 2024 Fodboldtrøje . Han deltog i seks europacupper, men formåede ikke at score for det portugisiske hold i denne turnering, som han ønskede. Han havde kun én assist i fem kampe, og han kunne ikke fortsætte sin rekord med på hinanden følgende mål i de foregående 11 internationale turneringer. Efter kampen krammede Ronaldo den grædende 41-årige veteran Pepe, og gik derefter tilbage til omklædningsrummet i tavshed. Sammenlignet med tårerne, da han missede et straffespark i den forrige kamp, ​​virkede dette rigtige afskedsøjeblik meget roligt, som om det var et stille farvel til holdets glorværdige fortid. Kroos, iført den Tyskland EM 2024 Fodboldtrøje nr. 8, indvarslede også sin fodboldkarrieres gardinopkald efter denne kamp mod Spanien. Han vil afslutte sin fodboldkarriere med at fortryde ikke at vinde Europa Cuppen. Selvom Kroos' dårlige præstation i dette spil forårsagede en del kontroverser, var hans karriere uden tvivl fuld af glans. Disse to stjerners farvel fik fansene til at føle sig dybt bevægede og udløste også smukke minder om deres strålende karrierer. Hver handling, de lavede på fodboldbanen, er som et maleri efter det andet, for evigt indgraveret i fansens hjerter. Selvom deres afskedsmetode denne gang ikke var tilfredsstillende, er deres bidrag og indflydelse på fodboldverdenen evig.

Lautaro Martínez Er I Startopstillingen For Første Gang I Denne Copa America

Når først spillerne genvinder deres selvtillid, vil deres situation i spillet også ændre sig. Efter at Lionel Messi gradvist trak sig tilbage fra spillefeltet, har Lautaro Martínez under hans opmuntring gradvist genvundet sin selvtillid til spillet. I denne Copa America scorede Lautaro Martínez i tre på hinanden følgende runder og viste en gang stærk styrke. Nu er Lautaro Martínez allerede i startopstillingen i den Argentina Fodboldtrøje , og han er ikke længere den unge spiller, der sidder på bænken.

I kampen mellem Argentina og Peru startede Lautaro Martínez og scorede et enkelt mål og scorede i fire på hinanden følgende kampe for første gang i sin landsholdskarriere. Efter at have brudt den 16-spil lange landsholdsmåltørke indledte Lautaro Martínez højdepunktet i sin karriere i 2024. I de seneste seks kampe scorede Lautaro Martínez 5 mål og sendte 1 assist.

Lautaro Martínez, som oprindeligt var en erstatning, blev en startopstilling igen efter sin fremragende præstation. Denne gang tog Lautaro Martínez endelig Billige Fodboldtrøjer på og stod i startopstillingen. Han var meget begejstret. Efter at have scoret det tredje mål i denne Copa America blev Lautaro Martínez topscorer. 2024 bragte held og lykke til Lautaro Martínez. Efter at have vundet Serie A-mesterskabet håber han også at hjælpe Argentina med at vinde Copa America igen.

Spanien Viser Sine Skræmmende Hugtænder!

England indkasserede også bolden først, og avancerede på en spændende måde, mens Spanien fik fansene til at råbe vidunderligt med en fantastisk præstation! Tyrefægterne i rødt Billige Fodboldtrøjer scorede fire mål i træk efter at have lukket et mål ind, væltede Georgien på knusende vis og gik videre til kvartfinalen.

Efter åbningen modstod Georgia modstanderens kontinuerlige angreb, og Mamardashvili lavede også flere vidunderlige redninger. Georgiens aflevering blev dog blokeret af Spaniens Le Normand med brystet ind i eget mål, hvilket overraskede publikum. Men matadorerne kom sig hurtigt over chokket og fortsatte med at angribe. Med mål fra Rodri, Fabián Ruiz, Nico Williams og Dani Olmo rykkede Spanien frem på en ustoppelig måde, hvilket gjorde fansene iført Spanien Landsholdstrøje på tribunen meget glade!

Indtil videre i denne cup har Spanien vundet 4 på hinanden følgende kampe, hvilket sætter rekord for på hinanden følgende sejre i starten af en stor turnering. Dernæst møder de værten Tyskland i kvartfinalen, som kan blive en af de mest spændende dueller i denne turnering. Dette er meget ventet!

Georgiere Forstår Ikke Ronaldo

Mod Georgia fortsatte Ronaldo, iført nr. 7 Billige Fodboldtrøjer , med at starte. Da de fleste af hovedspillerne roterede, forklarede Roberto Martínez, at Ronaldos start på denne kamp var befordrende for at bevare sin form. Den mere anerkendte opfattelse er dog, at Georgien er den svageste og nemmeste at score mål.

For Ronaldo selv var han så ivrig efter at score i sin sjette Europa Cup. Desværre opfyldte georgierne ikke hans ønske. Georgia var beæret over at deltage i Europa Cuppen for første gang, så de gjorde deres bedste. Georgiens nr. 7 scorede et mål i de første 2 minutter!

Spiller nr. 7 var Kvaratskhelia. Han fik også Portugal Landsholdstrøje fra sit idol Ronaldo efter kampen, hvilket fik ham til at føle sig meget glad. Ronaldo var dog det modsatte. Han protesterede mod dommeren for ikke at tildele et straffespark, fordi en georgisk spiller trak i sin trøje, hvilket gav ham et gult kort. Så han sparkede græstørven og vandflasken for at få udluftet efter at være blevet erstattet. Denne scene tiltrak meget kritik for ham. Synes du, at Ronaldos gule kort var uretfærdigt?

Ungarn Kæmper For Varga, Der Er Skadet

I sidste runde af gruppe A i Europacuppen 2024 besejrede Ungarn Skotland 1-0 med et mål i det sidste minut af pausetiden. Ungarn har indtil videre vundet tredjepladsen i gruppen med 3 point og bevarer håbet om at gå videre. Den ungarske anfører Szoboszlai bar nr. 19 Billige Fodboldtrøjer , da han fejrede sejren efter kampen.

19-trøjen tilhører Barnabas Varga. I det 68. minut stødte den 29-årige angriber sammen med den skotske målmand og faldt tungt til jorden, inden han faldt i koma. Efter denne hjerteskærende scene bad alle fans på banen og heppede på Varga. Og Ungarn vendte også denne vrede til magten ved at score mål og scorede i det sidste minut af overtiden. Alle ungarske spillere samlede derefter Szoboszlai, som holdt VargasUngarn Landsholdstrøje højt, for at tage et billede for at fejre det.

Det ungarske fodboldforbund bekræftede, at Varga ikke er i fare for sygdom, men han skal opereres for et ansigtsbrud og vil ikke deltage i de resterende kampe i Europa Cuppen.

Engelske Spillere Mangler Teamwork Og Mentalitet

Først når spillere lærer at kommunikere, samarbejde og vedholde på fodboldbanen, har de brug for et tæt samarbejde for at nå målet sammen. Når de står over for udfordringer, lærer de at justere deres mentalitet og forfølge deres mål utrætteligt for at opnå den endelige sejr. På nuværende tidspunkt mangler disse spillere, der vælger at bære England EM 2024 Trøje , evnen til at samarbejde og har en konsekvent mentalitet.

Efter at England havde uafgjort to kampe i træk, satte fansene alvorligt spørgsmålstegn ved spillernes mentalitet. Med en samlet værdi på 1,5 milliarder har England svært ved at besejre sine modstandere. Er det trænerevnen hos cheftræner Gareth Southgate, eller mentaliteten hos de spillere, der ikke er villige til at samarbejde? Gareth Southgate har trænet det engelske hold siden 2016. I denne periode har mange fremragende unge spillere optrådt på landsholdet, men de har ikke vundet mesterskabet i otte år. I historien om det engelske hold vandt de mesterskabet i midten af ​​1966, og det lykkedes ikke at lave et gennembrud i 58 år.

Da Premier League efterhånden opnår fremragende resultater, er spillerne på det engelske hold repræsentanter for hovedspillerne i hver klub. I denne sæson blev Harry Kane igen topscorer i Bundesligaen efter at have båret Bayern München Trøje . Så hvorfor er så mange fremragende spillere samlet for at danne et hold, men de er ude af stand til at udøve deres stærke styrke? Er det fordi cheftræneren Gareth Southgate mangler afskrækkelse og ikke formår at tæmme disse spillere, eller er der en anden grund?

Frankrig Vandt Den Første Kamp! Mbappe Led Af Skader!

I den første kamp i gruppe D i Europacuppen 2024 besejrede Frankrig Østrig 1-0 og startede deres rejse i denne turnering. Bag denne sejr ligger dog en bekymrende skygge. Den unge stjerne Mbappe, iført Frankrig EM 2024 Fodboldtrøje og anførerbind, blev desværre skadet i kampens 86. minut. Han stødte ved et uheld ind i modstanderens spiller under kampen, hvilket forårsagede næseblod, og måtte derefter forlade banen på grund af en skade. Tidlige rapporter antydede endda, at han muligvis skulle opereres, hvilket uden tvivl var et hårdt slag for mange fans og det franske hold. Den franske træner Deschamps udtrykte også sine bekymringer efter kampen. Selvom det kun var en næseskade, var indvirkningen på holdet enorm. Der var dog gode nyheder i den efterfølgende nyhed, at Mbappe ikke havde nogen brud og ikke skulle opereres. Mbappe selv jokede også om sin situation på en humoristisk måde gennem sociale medier, hvilket perfekt viste hans optimistiske holdning og lyst til spillet. Selvom skaden er lettet en smule, er det stadig et uløst mysterium, om Mbappe kan tage Fodboldtrøje Med Eget Navn på for at konkurrere på banen. For Mbappe er denne skade uden tvivl et tilbageslag. Som leder af det franske hold har Mbappe endnu ikke scoret sit første mål i den første kamp i denne Europa Cup. Men som en spiller med fremragende færdigheder og en ihærdig mentalitet, tror jeg, at Mbappe vil overvinde skaden så hurtigt som muligt, vende tilbage til banen og vinde flere hæder til landsholdet. I næste gruppespil skal han møde to stærke hold, Holland og Polen. Især kampen mod Holland, kan dette spil bestemme ejerskabet af den første plads i gruppen. Jeg håber, at Mbappe snart vil komme sig og vende tilbage til banen for at bringe flere spændende øjeblikke til fodboldverdenen!

Glæd Dig Til Europa Cuppen, Fremtiden Er Lovende!

I Europa Cuppen, der blev afholdt tidligt i morges, besejrede det engelske hold Serbien 1-0 med et hovedstød fra den talentfulde midtbanespiller Bellingham. Bellingham, der kun er 20 år, viste de fremragende kvaliteter som en allround midtbanespiller i spillet og blev nøglefiguren i holdets sejr.

Efter kampen postede Bellingham et billede af sig selv, hvor han fejrede målet i en England Fodbold Trøje  på sociale medier, med billedteksten: "En god start." Disse tre enkle ord udtrykte ikke kun hans glæde over sejren, men viste også hans selvtillid og forventninger til næste kamp.

Kane, den engelske angriber i Billige Fodboldtrøjer  nr. 9, gav også en høj vurdering af Bellinghams præstation. Dette bekræftede ikke kun Bellinghams styrke, men viste også sammenholdet og tilliden inden for det engelske hold. Lad os se frem til denne unge spillers præstation i fremtiden!

 

Guld Fremhæver Mesterstatus!

Det tyske hold spillede næsten perfekt i åbningskampen, og det, alle ser mest frem til, er Musialas og Wirtz' præstation.

Wirtz, iført nr. 10 billige fodboldtøj, scorede et lynmål i det 10. minut, men hans præstation bagefter var lidt i overensstemmelse med folks forventninger. Musiala fulgte sine holdkammeraters hurtige kontraangreb i det 19. minut og skabte også et rødt kort til modstanderen. Den fantastiske evne til at bestå og attituden af modige præstationer indikerer, at han har stor plads til udvikling i fremtiden.

Disse to milliardærer er dog stadig meget unge, og fremtiden er meget spændende. Det er værd at nævne, at Wirtz deltog i reklamevideoen af den nye Bayer 04 Leverkusen fodboldtrøjefor et par dage siden. Leverkusen var så fremragende i sidste sæson, så folk er meget interesserede i de trøjer, som Xabi Alonsos hold vil bære i næste sæson. Det er klart, at guldudsmykningen på den nye trøje fremhæver deres mesterstatus meget godt, hvilket helt sikkert vil få følgere til at købe den vanvittigt.

Rodlegion.mystrikingly.com

Bedstetroje.proweb.cz

Bedstetroje1.over-blog.com

CRISTIANO RONALDO Udtalte Først, At Hans Karriere Var Ved At Løbe Tør For Tid

Da CRISTIANO RONALDO sagde, at han var 39 år gammel og vidste, at han ikke havde meget tid tilbage af sin karriere, græd mange fans. Måske efter VM i 2022 har CRISTIANO RONALDO helt fundet ud af det. Nogle hæder kan ikke opnås gennem hårdt arbejde. Det kan være sidste gang, CRISTIANO RONALDO bærer den Portugal EM 2024 Trøje . Hans mentalitet er at acceptere alle mulige resultater.

Med voksende alder og erfaring vil hver spiller få en slags indre vækst. CRISTIANO RONALDO værner om de præstationsmuligheder, som hver Billige Fodboldtrøjer giver, hvilket også er den professionalisme, han viser. Da CRISTIANO RONALDO tog til Saudi Ligaen, ser folk ham måske ikke ret ofte, men han har stadig en ihærdig kampgejst i spillet. CRISTIANO RONALDO er meget glad for at fortsætte med at deltage i Europa Cuppen 2024. Han håber at få muligheden for at vise sin styrke.

I kampen, hvor Portugal besejrede Irland 3-0, så styrken af ​​dette hold ud til at være mere stabil end i de foregående to år. Hver spillers karriere vil have en ende, og Cristiano Ronaldo har efterhånden accepteret dette koncept i sin mentalitet. Cristiano Ronaldos karriere er ikke meget længere, og hver kamp, ​​han spiller, er værd at se seriøst, og han lægger også ned sin attitude og nyder den ægte glæde ved at spille fodbold.

Marcus Rashford Deltog Ikke På Det Engelske Hold For Første Gang

På listen over engelske hold, der deltager i Europa Cuppen, blev 26-årige Marcus Rashford ikke valgt. I det engelske holds rekord deltog Marcus Rashford i 60 kampe og scorede 17 mål. Marcus Rashford plejede at være en uundværlig hovedangriber i Englands hold, og han deltog i hele holdets program. I denne sæson er Marcus Rashfords styrke i Manchester United for alvor faldet. Efter ikke at have haft enestående præstationer, forventede han ikke, at han ville miste kvalifikationen til at bære England EM 2024 Trøje .

På det nuværende engelske hold med mange talenter, medmindre Marcus Rashford har fremragende præstationer igen, vil det være svært for ham at blive startopstillingen på landsholdet. Til sommer sker der store forandringer i Manchester United, og holdet vil igen eliminere ubrugelige spillere. Alle har hørt, at Marcus Rashford sandsynligvis vil skifte til Paris Saint-Germain Trøje for at spille fodbold i næste sæson, og Manchester United værdsætter Alejandro Garnachos evner mere.

Udover at Marcus Rashford ikke er med på den engelske holdliste, var selv Jack Grealish, James Maddison og Kalvin Phillips, som endnu ikke er fyldt 30 år, udtaget. Det engelske hold er i sandhed et land, der dyrker fodboldtalenter. Uden tilsvarende styrke vil spillere let blive elimineret fra kvalifikationen. Efter Harry Kane gik glip af mesterskabet i Bayern München, ordnede han sin mentalitet og sluttede sig til det engelske hold igen i håb om at få noget her.

Enkel Stil, Blå Og Hvid Farve

Tottenham har netop officielt frigivet hjemmebane Billige Fodboldtrøjer  2024-25. Designet er stadig hvidt som hovedfarve, og krave, ærmer og sider er dekoreret med mørkeblå. Nogle retrodetaljer minder folk om holdets højeste placering i Premier League i historien i sæsonen 05/06.

Tottenham begyndte at arbejde med Nike i 2017. De to parter underskrev en kontrakt indtil 2033, med et sponsorgebyr på 30 millioner pund per sæson. Tottenham bærer den nye sæson hjemmebanetrøje for første gang i venskabskampen mod Hearts den 17. juli.

Siden det 19. århundrede har klubben været kendt for sin hvide Tottenham Hotspur Trøje . Selvom Nike har brugt den ikoniske grundfarve igen denne sæson, er de marineblå elementer fulde af nostalgi. Denne sæsons shorts er også vendt tilbage i traditionelle farver - det er første gang siden 2021.

 

Mange Overraskelser I Den Spanske Trup

Det imponerende spanske hold deltog i Europa Cuppen 2024 med meget stor beslutsomhed. Listen over annoncerede matadorer anses for at have mange overraskelser, og næsten alle de fremragende spillere i sæsonen 23-24 blev kaldt op.

Rodri er lederen blandt dem. I de seneste sæsoner har han præsteret godt i Manchester City Billige Fodboldtrøjer , og hans evner er efterhånden blevet på topniveau. Han anses for at være den bedste defensive midtbanespiller i verden. I øjeblikket på toppen af sin karriere er han den absolutte startkandidat for Spaniens vigtigste midtbanespiller. Lad os vente og se, hvordan han klarer sig i Europa Cuppen!

I denne lineup er disse unge spillere, der bærer FC Barcelona Fodboldtrøje , fantastiske! 16-årige Yamal er den yngste spiller blandt dem, og Cubarsí er kun et halvt år ældre end Yamal og fik landsholdsdebut i marts. 21-årige Fermín blev udtaget til landsholdet for første gang. Han har scoret nøglemål for Barcelona mange gange i denne sæson. Desværre var Gavi ikke i stand til at deltage på grund af en skade, og en anden Golden Boy Award-vinder Pedri var på listen.

Guardiola Kan Forlade Holdet I 2025

Guardiola er den største cheftræner i Manchester Citys historie. Han førte Manchester City til at vinde 4 på hinanden følgende mesterskaber og blev det første hold i Premier Leagues historie til at vinde 4 på hinanden følgende mesterskaber. For sådan en træner, der bringer spillere iført Manchester City Trøje , vil hans fremtidige destination altid påvirke fansens hjerter.

Guardiola fulgte Manchester City-spillerne i en parade for at vinde fire på hinanden følgende Premier League-titler. Da han blev spurgt, om han ville blive i Manchester City, svarede Guardiola ikke direkte på spørgsmålet, men svarede på andre spørgsmål. Dette fik fans iført Billige Fodboldtrøjer til at bekymre sig om, hvorvidt Guardiola sagde farvel, og om han ville forlade holdet. Ifølge "Daily Mail"-reporter Jack Gowan vil Guardiola forlade Manchester City efter kontraktens udløb. Efter at have sat en ny rekord, har Guardiola mistet motivationen til at fortsætte med at træne Manchester City.

Fans kan være bekymrede for, om Guardiola vælger at fortsætte med at træne Manchester City i fremtiden, men de utallige hæder, Guardiola har bragt til Manchester City, vil altid blive husket af fans.

Dybala Formåede Ikke At Være Med I Truppen Til Denne America's Cup

For nylig offentliggjorde det argentinske fodboldforbund den seneste 29-mandsliste. Messi leder stadig holdet som anfører, men til mange fans overraskelse blev angriberen Dybala, som har præsteret godt i klubben, ikke valgt. Årsagen til, at Dybala ikke kan bære den Argentina Fodboldtrøje til Copa America, der starter i begyndelsen af næste måned, skyldes ifølge mediernes rapporter ikke fysiske faktorer, men på grund af træner Scalonis taktiske valg. Siden Dybala kom til Roma, er han blevet kernen på holdet med sine fremragende færdigheder og stabile præstationer. Hvert løb og hvert skud han tager på banen er fuld af passion og kraft. Men det uventede var, at Dybala kun kunne finde ud af nyheden om, at han ikke var blevet udnævnt gennem sociale medier. Han sagde på sociale medier, at han ville fortsætte med at arbejde hårdt for at forberede sig til den næste mulighed. Denne hændelse fik dog stadig mange fans til at stille spørgsmålstegn ved og kritisere Argentinas træner Scaloni. Denne sæson har Dybala, iført en AS Roma Fodboldtrøje , bidraget med 16 mål og 10 assists i 38 kampe. Antallet af personlige mål scoret blandt argentinske spillere i de fem store ligaer er kun mindre end Inter Milans Lautaro. I denne sæson blev han valgt som månedens spiller tre gange. Med hensyn til databidrag kan ydeevnen for angribere som Garnacho og Correa ikke sammenlignes med Dybala. Måske opfylder Dybala ikke Scalonis krav i nogle aspekter, men det betyder ikke, at hans evner er ringere end andre spillere. Når alt kommer til alt, har Dybalas enestående præstation i klubben bevist hans evner. Selvom det er beklageligt, at Dybala ikke blev udtaget til America's Cup-truppen, har han stadig mulighed for at vise sin værdi i andre konkurrencer. Jeg håber, han kan fortsætte med at bringe flere spændende kampe til fansene. Samtidig forventer folk også, at det argentinske landshold bidrager med vidunderlige præstationer i Copa America.