Chelseas Midtbanespiller Mason Mount Bliver Manchester Uniteds Første Sommerkøb

Efter at Manchester Uniteds tilbud blev afvist tre gange, afsluttede de endelig den første underskrift af den nye sæson. Manchester United og Chelsea er nået til enighed om, at den engelske landsholdsspiller Mount snart vil tage Manchester United Fodboldtrøje på. Ifølge rapporter er det samlede overførselsgebyr for Mount 60 millioner pund. De to parter underskrev en 5+1 kontrakt med en ugentlig grundløn på 250.000 plus flydende bonusser, op til 300.000 pund. Mount startede sin karriere i Chelseas ungdomstræning, og tog officielt førsteholdets Chelsea Fodboldtrøje på i 2019. I Chelseas første sæson blev Mount hurtigt holdets hovedkraft med sin enestående præstation og bidrog med 7 mål og 5 assists. Hans strålende succes har vundet Chelsea-fans. I sæsonen 2020-21 scorede Mount et nøglemål i semifinalen i Champions League og sendte en nøgleassist i finalen mod Manchester City. Kun 22 år gammel har han allerede nået toppen af Europa. I folks forventninger vil Mount en dag blive den legendariske leder af holdet. Sidste sæson, på grund af skader, led Mount en dårlig sæson med holdet. Men i de sidste 4 sæsoner er Mount stadig den Chelsea-spiller med flest mål, flest assists og flest muligheder skabt i Premier League. Der er kun et år tilbage af Mounts kontrakt med Chelsea. Manchester Uniteds invitation kan muligvis prøve nye udfordringer for Mount og starte en ny karriererejse.

Real Madrid Forlænger Modric Til 2024

Real Madrid annoncerede officielt fornyelsen af kontrakten med veteranen Modric, og kontrakten mellem de to parter blev forlænget til 30. juni 2024. Den 37-årige Modric kan stadig løbe på Bernabéu i en hvid Fodboldtrøje Med Eget Navn . Modric er en af verdens bedste midtbanespillere og en legende fra Real Madrid. Modric kom til Real Madrid i sommeren 2012. I de 11 sæsoner iført den hvide Billige Fodboldtrøjer spillede Modric 488 gange for holdet, bidrog med 37 mål og 77 assists og vandt 23 mesterskabstrofæer. Samtidig har han også modtaget mange personlige hæder. I 2018 besejrede han også Messi og Ronaldo for at vinde Golden Globe og World Footballer. Ifølge rapporter tilbød Saudi Liga Modric en høj løn, som var svær at afslå, men Modric afviste tilbuddet med stor respekt. Modric håber at bære sin favorit Real Madrid Fodboldtrøje for at fortsætte med at kæmpe for holdet og vinde. Hans professionelle indstilling og evner, såvel som hans valg af fremtidig karriere, har fået fans over hele verden til at beundre. Indtil videre er Modric blevet den eneste aktive Golden Globe-vinder, der stadig spiller i de fem store europæiske ligaer. Jeg ville ønske, at Modric kan fortsætte med at føre holdet til mere ære og sejre i den nye sæson.

Både Chelsea Og AC Milan Vælger At Sælge Værdifulde Spillere

I Premier League sælger Chelsea spillere vanvittigt, og holdet har akkumuleret for mange penge. På nuværende tidspunkt vurderes antallet af spillere iført Chelsea Trøje at være flest, og holdet skal sælge mere end halvdelen af spillerne til sommer. I Serie A handler AC Milan også de fleste af de spillere, der kan sælges, og holdet ønsker at få mere cash flow. AC Milan beskæftiger sig hovedsageligt med unge spillere denne gang, så mange fans føler sig desperate. Planlægger holdet ikke at vende tilbage til UEFA Champions League-finalen?

Især efter at AC Milan byttede Sandro Tonali, gav fansene vanvittigt skylden for holdets beslutning. Den 23-årige Sandro Tonali har været iført AC Milan Trøje i tre år, og han har langsomt udviklet sin styrke i denne periode. Det er aftalt, at Sandro Tonali bliver en vigtig midtbanespiller for AC Milans fremtidige udvikling, men nu har holdet solgt den for 70 millioner euro. Måske er 70 millioner euro meget vigtigt for det nuværende AC Milan, de kan bruge denne fond til at rekruttere flere fremragende unge spillere til at deltage.

Det nuværende AC Milan er endnu ikke på sit bedste, så holdet er villig til at sælge fremragende spillere i bytte for flere muligheder. Fordi AC Milan stadig kan få tillid fra flere unge spillere, ønsker de alle at slutte sig til dette hold for at spille. På nuværende tidspunkt ældes alle AC Milans angribere, og midtbanespillerne er for unge og uerfarne, så forsvarsspillerne kan vælge at fortsætte med at dyrke fremragende spillere i de næste to år.

Di Maria Vender Tilbage Til Benfica

Efter at have afsluttet kontrakten med Juventus, er det et emne, der bekymrer fansene, hvilken Billige Fodboldtrøjer den frie agent Di Maria vil tage på i næste sæson. For nylig har der været rapporter om, at Di Maria er ved at vende tilbage til Benfica. De to parter vil underskrive en kontrakt indtil juni 2024 og nå frem til en mundtlig aftale. Di Maria er en fodboldsuperstjerne i verdensklasse. Han har spillet for Benfica, Real Madrid, Manchester United, Paris Saint-Germain og mange andre giganter i sin karriere og vundet mange hædersbevisninger. I sæsonen 2022-23 tog han Juventus Fodboldtrøje på som fri agent og bidrog med 8 mål og 7 assists i 40 kampe. Om blot et år står han over for et andet valg. Dog er der åbenbart mange flere transfermuligheder i Xia Chuang i år. Saudi League, American Major League og Benfica har alle sendt invitationer ud, og der er mange rige hold, der håber, at Di Maria kan være med for at hjælpe holdet med at bringe gennembrud til holdet i pokalen. Men han nægtede, og han valgte at vende tilbage til Benfica. Di Maria spillede for Benfica fra 2007 til 2010. Efter 13 år tager Di Maria igen Benfica Fodboldtrøje på. Selvom han allerede er en 35-årig veteran, vil han helt sikkert brillere i den portugisiske superliga med sin evne.

Joselu Slutter Sig Til Real Madrid For At Slå For Mange Rivaler

Real Madrid er en af de klubber, som medierne elsker at dække mest, og deres sommersigneringer er i søgelyset. Harry Kane og Kai Havertz er falske mål for Real Madrid, og Kylian Mbappé har besluttet at blive i Paris Saint-Germain. Kun Joselu fra RCD Espanyol, som klarede et succesfuldt lån hos Real Madrid og valgte Billige Fodboldtrøjer nummer 14.

Efter Karim Benzema forlod Real Madrid som en fri agent, spekulerede utallige fans om Real Madrids signaturmål. Det, der overraskede fansene, var, at Joselu kunne vende tilbage til Real Madrid, og han er 33 år i år. Selvom Cristiano Ronaldo forlod Juventus det år, valgte Real Madrid ikke at lade ham vende tilbage til Santiago Bernabéu Stadion. Cristiano Ronaldo forlod Manchester United i starten af året, og Real Madrid tilbød ham ikke et tilbud. Den 33-årige Joselu er blevet den største vinder af dette års transfer. Han er også en spiller fra Real Madrids ungdomsakademi. Joselu slog for mange konkurrenter i sommerens transfer, og Real Madrid valgte ham mere på grund af støtten fra ledelsen. Real Madrids formand, Florentino Perez, sagde til mediet, at dette bliver holdets sidste signing denne sommer.

Oprindeligt håbede både Harry Kane og Kai Havertz på at skifte til holdet, og de havde ikke bedre udviklingsmuligheder i deres respektive hold. Nu er Tottenham Hotspurs Harry Kanes chancer for at skifte til La Liga væk, og Chelseas Kai Havertz er ved at skifte til Arsenal. Nu er Joselu den gladeste spiller, han kan igen stå på Santiago Bernabéu Stadion iført Real Madrid Trøje . Selvom Joselu kun har en etårig kontrakt med Real Madrid, spiller han for den bedste klub i verden.

2-0 Messi Satte Endnu En Rekord!

Den venskabelige internationale fodboldkamp mellem Argentina og Australien blev afviklet med succes på Workers Stadium i Beijing, Kina. Alle fans bar Argentina Fodboldtrøje , og et hav af blå og hvide dukkede op i auditoriet. I Kina nød det argentinske hold følelsen af at være hjemme! I denne kamp omfattede Argentinas startopstilling 9 spillere, der spillede mod Frankrig i VM. Messi startede og spillede hele kampen og scorede det hurtigste mål i sin karriere. Gennem hele kampen fik Messis hver eneste bevægelse fansene til at juble. Messi, der forlod Parc des Princes, følte sig hidtil uset velkommen, kærlighed og respekt i Kina. Med kun 81 sekunder inde i kampen scorede Messi det hurtigste mål i sin karriere med et langskud fra uden for straffesparksfeltet. I det 68. minut af kampen lavede DePaul et indlæg, og Pezera scorede med et hovedstød. Til sidst vandt Argentina kampen 2-0. Det er værd at nævne, at der var en episode i spillet den aften. En ung fan iført Messis Billige Fodboldtrøjer skyndte sig ind på banen for at kramme Messi og high-five adskillige argentinske spillere. Selvom en sådan adfærd er uønsket, gjorde det også at kunne kramme Messi, misundelige fans blandt publikum. Efter kampen var alle fans tilbageholdende med at forlade i lang tid. De elsker fodbold, de elsker Messi, de elsker Argentina. De nød glæden fra Messi og glæden fra fodbold. Efter kampen skrev Messi på sit personlige sociale medie og takkede alle kinesiske fans for deres entusiastiske støtte.

Silvio Berlusconi, Konge Af AC Milans Holdhistorie

Han er den mest legendariske fan i fodboldens historie. Han opbyggede personligt sit yndlingshold til en rig klub. Han er den største leder af AC Milan, og 31 år er nok til at bevise hans dedikation. Manden, der gjorde AC Milan Trøje til centrum for opmærksomheden ved UEFA Champions League-prisuddelingen, var Silvio Berlusconi.

Silvio Berlusconi er meget kendt af gamle fans, han er meget mærkelig for unge spillere. AC Milan, der vandt UEFA Champions League to gange, blev rykket ned til anden division to gange. Formanden for AC Milan blev også suspenderet på livstid på grund af matchfixing-tid, og hele holdet gik ind i en lav periode. Uanset om det er en klub eller en spiller, er deres fremtid fuld af usikkerhed. Med fremkomsten af Silvio Berlusconi for at redde AC Milan, købte han holdet som formand. AC Milan under ledelse af Silvio Berlusconi var fuld af kampgejst, og efterhånden kom mange fremragende unge spillere til holdet. AC Milan har en fremragende spillerkonfiguration og taktisk system. De indvarslede Serie A-mesterskabet og to på hinanden følgende UEFA Champions League-mesterskaber.

AC Milan har nået fodboldens højdepunkt, og spillerFodboldtrøjer Outlet har også været eftertragtede af utallige fans. Uanset om det er Napoli ledet af Diego Maradona, eller Inter Milan og Juventus, er de ikke modstandere af AC Milan. AC Milan har en ubesejret rekord på 58 kampe i træk gennem hele sæsonen, og intet hold har slået rekorden endnu. Silvio Berlusconi fik ikke den perfekte kompliment, men han gjorde et fantastisk stykke arbejde for AC Milan. Silvio Berlusconi, kongen af AC Milans holdhistorie, sagde officielt farvel til sit favorithold i juni i år.

Manchester City Eller Inter Milan, Hvem Kan Med Succes Nå Toppen?

I UEFA Champions League-finalen 2022/23 er Manchester City og Inter Milan ved at afvikle en topduel på Ataturk Olympiske Stadion i Istanbul. I sidste ende, vil Manchester City bestige den seneste trone, eller vil Inter Milan vende tilbage til toppen af herligheden i Appenninerne? De fleste mennesker tror, at Manchester City Fodboldtrøje har en bedre chance for at vinde mesterskabet, og de har en fordel i forhold til deres lineup-styrke, og Manchester City vandt Manchester United i FA Cuppen for ikke så længe siden og vandt med succes sæsonens andet mesterskab . I Champions League-semifinalerne slog Manchester City den tidligere Champions League-mester Real Madrid 5-1 i to runder, inklusive en 4-0-sejr på hjemmebane. Den ubesejrede rekord på 7 sejre og 5 uafgjorte i Champions League er nok til at vise, at Manchester City har opnået det ultimative i både angreb og forsvar. Efter at have vundet de sidste to runder af ligaen, vandt Inter Fodboldtrøje med succes Champions League-pladsen til næste sæson. Og de vandt også med succes Coppa Italia. Holdets seneste præstation er også meget god. Deres stærke forsvar og fremragende offensive organisationsevne, jeg tror også, det vil lægge et stort pres på modstanderen. Manchester Citys styrke har helt klart en fordel, og de store medier er også mere optimistiske omkring Manchester City, der vinder mesterskabet og fuldender Triple Crown. Men Istanbul er et sted med mirakler. I 2005 kom Liverpool bagud 0-3 og vendte endelig Milan. Det kommer stadig tydeligt frem for folks øjne. Førte Guardiola Manchester City til at vinde den første Champions League i historien, eller vandt Inter Milan trofæet igen efter 13 år? Lad os se frem til det!

Manchester City Forventede At Købe Den Kroatiske Forsvarsspiller Gvadior For 100 Millioner Euro

Når de store hold har travlt med at melde sig til sommeren, ser Manchester City, som allerede har den mest perfekte lineup, ikke ud til at stå stille. Manchester Citys stærke opstilling og dybe indskifteropstilling kan sætte dem i stand til at vinde mere på den ene side, og på den anden side vil det også få de spillere, der har styrke, men ikke har kunnet spille i Billige Fodboldtrøjer i lang tid, har idé om at tage afsted. Manchester Citys opstilling er meget tilstrækkelig, uanset om det er en angriber, midtbanespiller eller central forsvarsspiller, de har alle en perfekt startopstilling og en dyb indskifteropstilling. Centrale forsvarsspillere som Ake, Akanji og Ruben Dias har præsteret meget godt i denne sæson. De har med succes fået Guardiolas tillid og har flest startmuligheder. I dette tilfælde bliver spilletid for Laporte og Stones meget begrænset. Derfor har Laporte idéen om at tage Manchester City-trøjen af for at finde flere muligheder. Men hvis nogen går, vil nogen være med! Manchester City har ifølge nyheder fra engelske medier indgået en aftale med den kroatiske midterforsvarer Gwadior, og kan møde Leipzigs prisskilt på 100 millioner euro. Dette burde være den dyreste centrale forsvarsspiller i fodboldverdenen. Det forventes, at Gvardio tager Manchester City Fodboldtrøje på i transferperioden til sommer. Tilføjelsen af Gwadiol gjorde også Manchester Citys defensive opstilling stærkere.

Last News

Englands 58-årige Forbandelse Fortsætter

England kom også med i Europa Cup-slutrunden i denne sæson og havde muligheden for at vinde det første Europa Cup-mesterskab, men til sidst gik det glip af det første mesterskab i holdets historie. Dette er Englands nulmesterskab i 58 år, og det fortsætter. Fansene iført Billige Fodboldtrøjer på stedet var også meget skuffede.

Englands opstilling til Europa Cuppen kan siges at være den mest luksuriøse, men når man ser England fra gruppespillet til semifinalerne, er hver kamp svær og farlig for dem. I denne finale tabte England igen bolden, men denne gang formåede England desværre ikke at vende bordet. England blev besejret af Spanien 1-2. Og med Englands nederlag fortsatte Kane, iført en England Trøje , også forbandelsen af ​​ingen vigtige mesterskaber i sin karriere. Hans karriere kan siges at være enestående, men det er samtidig uheldigt. Hans karriere er isoleret fra mesterskaber.

Siden tabte England 1-2 til Spanien og tabte 2 på hinanden følgende Europa Cup-slutrunder. Kane blev den mest tragiske landsholdsanfører.

33-årige James Rodriguez Forbløffer Endnu En Gang Fodboldens Verden

Dette års America's Cup har ikke kun den imponerende vej til det argentinske hold ledet af Messi for at forsvare titlen, men har også et fokus, der ikke kan ignoreres - den 33-årige James Rodriguez. Som kernen på det colombianske hold tiltrak James Rodriguez, iført nr. 10 Colombia Fodboldtrøje , igen folks opmærksomhed og ros for sin fremragende præstation i semifinalen. I denne America's Cup demonstrerede James Rodriguez ikke kun sine evner og lederskab som en verdensklassespiller, men slog også en række rekorder. Han bidrog med 1 mål og 6 assists i fem kampe, inklusive en vigtig målassist i semifinalen, hvilket hjalp Colombia med at låse sejren. Disse præstationer fik ham ikke kun til at blive valgt til spillets bedste spiller mange gange, men fik også folk til at undre sig over hans utrættelige indsats og indflydelse på banen. James Rodriguez' præstation udløste også endnu engang en diskussion om den traditionelle nr. 10-spiller. I dagens fodbold kan sådanne tekniske spillere virke lidt overvældede, når de står over for hurtigere og mere konfronterende spil. James Rodriguez kan dog stadig brillere i landsholdsbegivenheder med sine enestående evner og kreativitet. For James Rodriguez er hans succes ikke tilfældig. Hans karriere har gennemgået mange drejninger, fra hans tidlige år i Porto til hans højdepunkt i Real Madrid Fodboldtrøje og derefter vandrende mellem 6 klubber i de sidste 5 år. På trods af dette kan han stadig rejse sig i det kritiske øjeblik og blive en uundværlig del af det colombianske landshold. Når Copa America-finalen nærmer sig, ser alle frem til, om James Rodriguez kan fortsætte sin magiske præstation og få Colombia til at besejre Argentina for at vinde mesterskabet. Uanset resultatet af spillet, har han bevist, at han stadig er en tilstedeværelse i verdensfodbolden, som ikke kan ignoreres, en spiller, der kan rejse sig i det kritiske øjeblik.

Thiago Alcântara, 33, Annoncerede Sin Pension Efter Nøje Overvejelse

En anden berømt spiller annoncerede sin pensionering, hans krop kunne ikke længere støtte spillet. Sidst Thiago Alcântara dukkede op i folks syn, var han iført en Liverpool Trøje og spillede kun som indskifter i 5 minutter. I sidste sæson kunne Thiago Alcântara ikke spille næsten hele sæsonen på grund af en skade, og denne periode fik ham også til at tænke mere klart. Det er tid til at sige farvel til sin fodboldkarriere, og han er klar til at gå videre til et nyt kapitel i sit liv.

Thiago Alcântara er født i 1991 og startede sin karriere iført en Barcelona Trøje , hvilket var hans første mål i livet. På det tidspunkt, på grund af tilstedeværelsen af ​​mange fremragende midtbanespillere i FC Barcelona, ​​blev Thiago Alcântara ikke taget for seriøst af holdet. Senere i sommeren 2013 valgte Thiago Alcântara at slutte sig til FC Bayern München, hvor han også opnåede den mest strålende karrierevej.

I 2020 ønskede Thiago Alcântara at udfordre den mere magtfulde Premier League, så han kom til Liverpool for at spille. Desværre ødelagde den stærke konkurrenceevne i Premier League Thiago Alcântaras krop yderligere, og han blev skadet igen og igen i kampen. På dette tidspunkt annoncerede Thiago Alcântara sin pensionering og vendte tilbage med fuld last. Han vandt forskellige mesterskaber, da han spillede for tre hold. Måske er det for ungt for en 33-årig spiller at gå på pension, men flere spillere over 33 år har endnu ikke vundet mesterskabet? Thiago Alcântara burde forlade fodboldverdenen uden at fortryde, det har trods alt givet ham mange af de højeste hæder.

Farvel, Ronaldo! Farvel, Kroos!

Med Portugal og Tyskland elimineret fra europacuppen 2024, må fans se det faktum, at mange legendariske stjerners europacupkarriere officielt er slut. Ronaldo og Kroos, to fodboldsuperstjerner, der har sat et dybt præg på fodboldverdenen, spillede ikke deres sidste europacupkamp så glimrende, som de gjorde tidligere, men viste helt andre følelser i afskedsøjeblikket. Som tidligere målmaskine sagde Ronaldo for et par dage siden, at dette ville være hans sidste optræden på Europa Cup-scenen iført en Portugal EM 2024 Fodboldtrøje . Han deltog i seks europacupper, men formåede ikke at score for det portugisiske hold i denne turnering, som han ønskede. Han havde kun én assist i fem kampe, og han kunne ikke fortsætte sin rekord med på hinanden følgende mål i de foregående 11 internationale turneringer. Efter kampen krammede Ronaldo den grædende 41-årige veteran Pepe, og gik derefter tilbage til omklædningsrummet i tavshed. Sammenlignet med tårerne, da han missede et straffespark i den forrige kamp, ​​virkede dette rigtige afskedsøjeblik meget roligt, som om det var et stille farvel til holdets glorværdige fortid. Kroos, iført den Tyskland EM 2024 Fodboldtrøje nr. 8, indvarslede også sin fodboldkarrieres gardinopkald efter denne kamp mod Spanien. Han vil afslutte sin fodboldkarriere med at fortryde ikke at vinde Europa Cuppen. Selvom Kroos' dårlige præstation i dette spil forårsagede en del kontroverser, var hans karriere uden tvivl fuld af glans. Disse to stjerners farvel fik fansene til at føle sig dybt bevægede og udløste også smukke minder om deres strålende karrierer. Hver handling, de lavede på fodboldbanen, er som et maleri efter det andet, for evigt indgraveret i fansens hjerter. Selvom deres afskedsmetode denne gang ikke var tilfredsstillende, er deres bidrag og indflydelse på fodboldverdenen evig.

Lautaro Martínez Er I Startopstillingen For Første Gang I Denne Copa America

Når først spillerne genvinder deres selvtillid, vil deres situation i spillet også ændre sig. Efter at Lionel Messi gradvist trak sig tilbage fra spillefeltet, har Lautaro Martínez under hans opmuntring gradvist genvundet sin selvtillid til spillet. I denne Copa America scorede Lautaro Martínez i tre på hinanden følgende runder og viste en gang stærk styrke. Nu er Lautaro Martínez allerede i startopstillingen i den Argentina Fodboldtrøje , og han er ikke længere den unge spiller, der sidder på bænken.

I kampen mellem Argentina og Peru startede Lautaro Martínez og scorede et enkelt mål og scorede i fire på hinanden følgende kampe for første gang i sin landsholdskarriere. Efter at have brudt den 16-spil lange landsholdsmåltørke indledte Lautaro Martínez højdepunktet i sin karriere i 2024. I de seneste seks kampe scorede Lautaro Martínez 5 mål og sendte 1 assist.

Lautaro Martínez, som oprindeligt var en erstatning, blev en startopstilling igen efter sin fremragende præstation. Denne gang tog Lautaro Martínez endelig Billige Fodboldtrøjer på og stod i startopstillingen. Han var meget begejstret. Efter at have scoret det tredje mål i denne Copa America blev Lautaro Martínez topscorer. 2024 bragte held og lykke til Lautaro Martínez. Efter at have vundet Serie A-mesterskabet håber han også at hjælpe Argentina med at vinde Copa America igen.

Spanien Viser Sine Skræmmende Hugtænder!

England indkasserede også bolden først, og avancerede på en spændende måde, mens Spanien fik fansene til at råbe vidunderligt med en fantastisk præstation! Tyrefægterne i rødt Billige Fodboldtrøjer scorede fire mål i træk efter at have lukket et mål ind, væltede Georgien på knusende vis og gik videre til kvartfinalen.

Efter åbningen modstod Georgia modstanderens kontinuerlige angreb, og Mamardashvili lavede også flere vidunderlige redninger. Georgiens aflevering blev dog blokeret af Spaniens Le Normand med brystet ind i eget mål, hvilket overraskede publikum. Men matadorerne kom sig hurtigt over chokket og fortsatte med at angribe. Med mål fra Rodri, Fabián Ruiz, Nico Williams og Dani Olmo rykkede Spanien frem på en ustoppelig måde, hvilket gjorde fansene iført Spanien Landsholdstrøje på tribunen meget glade!

Indtil videre i denne cup har Spanien vundet 4 på hinanden følgende kampe, hvilket sætter rekord for på hinanden følgende sejre i starten af en stor turnering. Dernæst møder de værten Tyskland i kvartfinalen, som kan blive en af de mest spændende dueller i denne turnering. Dette er meget ventet!

Georgiere Forstår Ikke Ronaldo

Mod Georgia fortsatte Ronaldo, iført nr. 7 Billige Fodboldtrøjer , med at starte. Da de fleste af hovedspillerne roterede, forklarede Roberto Martínez, at Ronaldos start på denne kamp var befordrende for at bevare sin form. Den mere anerkendte opfattelse er dog, at Georgien er den svageste og nemmeste at score mål.

For Ronaldo selv var han så ivrig efter at score i sin sjette Europa Cup. Desværre opfyldte georgierne ikke hans ønske. Georgia var beæret over at deltage i Europa Cuppen for første gang, så de gjorde deres bedste. Georgiens nr. 7 scorede et mål i de første 2 minutter!

Spiller nr. 7 var Kvaratskhelia. Han fik også Portugal Landsholdstrøje fra sit idol Ronaldo efter kampen, hvilket fik ham til at føle sig meget glad. Ronaldo var dog det modsatte. Han protesterede mod dommeren for ikke at tildele et straffespark, fordi en georgisk spiller trak i sin trøje, hvilket gav ham et gult kort. Så han sparkede græstørven og vandflasken for at få udluftet efter at være blevet erstattet. Denne scene tiltrak meget kritik for ham. Synes du, at Ronaldos gule kort var uretfærdigt?

Ungarn Kæmper For Varga, Der Er Skadet

I sidste runde af gruppe A i Europacuppen 2024 besejrede Ungarn Skotland 1-0 med et mål i det sidste minut af pausetiden. Ungarn har indtil videre vundet tredjepladsen i gruppen med 3 point og bevarer håbet om at gå videre. Den ungarske anfører Szoboszlai bar nr. 19 Billige Fodboldtrøjer , da han fejrede sejren efter kampen.

19-trøjen tilhører Barnabas Varga. I det 68. minut stødte den 29-årige angriber sammen med den skotske målmand og faldt tungt til jorden, inden han faldt i koma. Efter denne hjerteskærende scene bad alle fans på banen og heppede på Varga. Og Ungarn vendte også denne vrede til magten ved at score mål og scorede i det sidste minut af overtiden. Alle ungarske spillere samlede derefter Szoboszlai, som holdt VargasUngarn Landsholdstrøje højt, for at tage et billede for at fejre det.

Det ungarske fodboldforbund bekræftede, at Varga ikke er i fare for sygdom, men han skal opereres for et ansigtsbrud og vil ikke deltage i de resterende kampe i Europa Cuppen.

Engelske Spillere Mangler Teamwork Og Mentalitet

Først når spillere lærer at kommunikere, samarbejde og vedholde på fodboldbanen, har de brug for et tæt samarbejde for at nå målet sammen. Når de står over for udfordringer, lærer de at justere deres mentalitet og forfølge deres mål utrætteligt for at opnå den endelige sejr. På nuværende tidspunkt mangler disse spillere, der vælger at bære England EM 2024 Trøje , evnen til at samarbejde og har en konsekvent mentalitet.

Efter at England havde uafgjort to kampe i træk, satte fansene alvorligt spørgsmålstegn ved spillernes mentalitet. Med en samlet værdi på 1,5 milliarder har England svært ved at besejre sine modstandere. Er det trænerevnen hos cheftræner Gareth Southgate, eller mentaliteten hos de spillere, der ikke er villige til at samarbejde? Gareth Southgate har trænet det engelske hold siden 2016. I denne periode har mange fremragende unge spillere optrådt på landsholdet, men de har ikke vundet mesterskabet i otte år. I historien om det engelske hold vandt de mesterskabet i midten af ​​1966, og det lykkedes ikke at lave et gennembrud i 58 år.

Da Premier League efterhånden opnår fremragende resultater, er spillerne på det engelske hold repræsentanter for hovedspillerne i hver klub. I denne sæson blev Harry Kane igen topscorer i Bundesligaen efter at have båret Bayern München Trøje . Så hvorfor er så mange fremragende spillere samlet for at danne et hold, men de er ude af stand til at udøve deres stærke styrke? Er det fordi cheftræneren Gareth Southgate mangler afskrækkelse og ikke formår at tæmme disse spillere, eller er der en anden grund?

Frankrig Vandt Den Første Kamp! Mbappe Led Af Skader!

I den første kamp i gruppe D i Europacuppen 2024 besejrede Frankrig Østrig 1-0 og startede deres rejse i denne turnering. Bag denne sejr ligger dog en bekymrende skygge. Den unge stjerne Mbappe, iført Frankrig EM 2024 Fodboldtrøje og anførerbind, blev desværre skadet i kampens 86. minut. Han stødte ved et uheld ind i modstanderens spiller under kampen, hvilket forårsagede næseblod, og måtte derefter forlade banen på grund af en skade. Tidlige rapporter antydede endda, at han muligvis skulle opereres, hvilket uden tvivl var et hårdt slag for mange fans og det franske hold. Den franske træner Deschamps udtrykte også sine bekymringer efter kampen. Selvom det kun var en næseskade, var indvirkningen på holdet enorm. Der var dog gode nyheder i den efterfølgende nyhed, at Mbappe ikke havde nogen brud og ikke skulle opereres. Mbappe selv jokede også om sin situation på en humoristisk måde gennem sociale medier, hvilket perfekt viste hans optimistiske holdning og lyst til spillet. Selvom skaden er lettet en smule, er det stadig et uløst mysterium, om Mbappe kan tage Fodboldtrøje Med Eget Navn på for at konkurrere på banen. For Mbappe er denne skade uden tvivl et tilbageslag. Som leder af det franske hold har Mbappe endnu ikke scoret sit første mål i den første kamp i denne Europa Cup. Men som en spiller med fremragende færdigheder og en ihærdig mentalitet, tror jeg, at Mbappe vil overvinde skaden så hurtigt som muligt, vende tilbage til banen og vinde flere hæder til landsholdet. I næste gruppespil skal han møde to stærke hold, Holland og Polen. Især kampen mod Holland, kan dette spil bestemme ejerskabet af den første plads i gruppen. Jeg håber, at Mbappe snart vil komme sig og vende tilbage til banen for at bringe flere spændende øjeblikke til fodboldverdenen!

Glæd Dig Til Europa Cuppen, Fremtiden Er Lovende!

I Europa Cuppen, der blev afholdt tidligt i morges, besejrede det engelske hold Serbien 1-0 med et hovedstød fra den talentfulde midtbanespiller Bellingham. Bellingham, der kun er 20 år, viste de fremragende kvaliteter som en allround midtbanespiller i spillet og blev nøglefiguren i holdets sejr.

Efter kampen postede Bellingham et billede af sig selv, hvor han fejrede målet i en England Fodbold Trøje  på sociale medier, med billedteksten: "En god start." Disse tre enkle ord udtrykte ikke kun hans glæde over sejren, men viste også hans selvtillid og forventninger til næste kamp.

Kane, den engelske angriber i Billige Fodboldtrøjer  nr. 9, gav også en høj vurdering af Bellinghams præstation. Dette bekræftede ikke kun Bellinghams styrke, men viste også sammenholdet og tilliden inden for det engelske hold. Lad os se frem til denne unge spillers præstation i fremtiden!

 

Guld Fremhæver Mesterstatus!

Det tyske hold spillede næsten perfekt i åbningskampen, og det, alle ser mest frem til, er Musialas og Wirtz' præstation.

Wirtz, iført nr. 10 billige fodboldtøj, scorede et lynmål i det 10. minut, men hans præstation bagefter var lidt i overensstemmelse med folks forventninger. Musiala fulgte sine holdkammeraters hurtige kontraangreb i det 19. minut og skabte også et rødt kort til modstanderen. Den fantastiske evne til at bestå og attituden af modige præstationer indikerer, at han har stor plads til udvikling i fremtiden.

Disse to milliardærer er dog stadig meget unge, og fremtiden er meget spændende. Det er værd at nævne, at Wirtz deltog i reklamevideoen af den nye Bayer 04 Leverkusen fodboldtrøjefor et par dage siden. Leverkusen var så fremragende i sidste sæson, så folk er meget interesserede i de trøjer, som Xabi Alonsos hold vil bære i næste sæson. Det er klart, at guldudsmykningen på den nye trøje fremhæver deres mesterstatus meget godt, hvilket helt sikkert vil få følgere til at købe den vanvittigt.

Rodlegion.mystrikingly.com

Bedstetroje.proweb.cz

Bedstetroje1.over-blog.com