Home / Joselu Slutter Sig Til Real Madrid For At Slå For Mange Rivaler

Joselu Slutter Sig Til Real Madrid For At Slå For Mange Rivaler

Real Madrid er en af de klubber, som medierne elsker at dække mest, og deres sommersigneringer er i søgelyset. Harry Kane og Kai Havertz er falske mål for Real Madrid, og Kylian Mbappé har besluttet at blive i Paris Saint-Germain. Kun Joselu fra RCD Espanyol, som klarede et succesfuldt lån hos Real Madrid og valgte Billige Fodboldtrøjer nummer 14.

Efter Karim Benzema forlod Real Madrid som en fri agent, spekulerede utallige fans om Real Madrids signaturmål. Det, der overraskede fansene, var, at Joselu kunne vende tilbage til Real Madrid, og han er 33 år i år. Selvom Cristiano Ronaldo forlod Juventus det år, valgte Real Madrid ikke at lade ham vende tilbage til Santiago Bernabéu Stadion. Cristiano Ronaldo forlod Manchester United i starten af året, og Real Madrid tilbød ham ikke et tilbud. Den 33-årige Joselu er blevet den største vinder af dette års transfer. Han er også en spiller fra Real Madrids ungdomsakademi. Joselu slog for mange konkurrenter i sommerens transfer, og Real Madrid valgte ham mere på grund af støtten fra ledelsen. Real Madrids formand, Florentino Perez, sagde til mediet, at dette bliver holdets sidste signing denne sommer.

Oprindeligt håbede både Harry Kane og Kai Havertz på at skifte til holdet, og de havde ikke bedre udviklingsmuligheder i deres respektive hold. Nu er Tottenham Hotspurs Harry Kanes chancer for at skifte til La Liga væk, og Chelseas Kai Havertz er ved at skifte til Arsenal. Nu er Joselu den gladeste spiller, han kan igen stå på Santiago Bernabéu Stadion iført Real Madrid Trøje . Selvom Joselu kun har en etårig kontrakt med Real Madrid, spiller han for den bedste klub i verden.