Home / Tottenham Trøje Børn Der Er Også Ekspansionshold

Tottenham Trøje Børn Der Er Også Ekspansionshold

Tottenham Trøje Børn  Der er også ekspansionshold i Charlotte FC, St. Louis SC og Sacramento, der kommer til ligaen i løbet af de næste par år, som alle har brug for en cheftræner på et tidspunkt.

På sin side ville Cherundolo ikke bekræfte, hvem disse samtaler har været med. Han kunne dog bekræfte, at han var interesseret i at vende tilbage til USA, en mulighed, der ville give ham mulighed for at fremme sin trænerkarriere og give sin familie en længe ventet chance for at opleve sit gamle hjem.

"Det er noget i vores fremtid," sagde Cherundolo. "Når det sker, hvem ved, men jeg vil bestemt gerne give mine børn lidt tid tilbage i USA, så de kan se, hvor far voksede op, og så de kan være tættere på bedstemor og bedstefar og resten af deres udvidede familie. Det er noget, som jeg ville elske for dem at opleve.

"Meget af mit liv har været i Tyskland, mindst halvdelen af mit liv har været uden for USA, og jeg tror, at begge lande vil spille en vigtig rolle fremover. Fodboldtrøje Med Navn  Vi vil gerne inkludere nogle flere i de næste par år. tid i USA, men i denne branche er det meget svært at planlægge. Det er noget, der bestemt er på vores liste."