Home / Både Chelsea Og AC Milan Vælger At Sælge Værdifulde Spillere

Både Chelsea Og AC Milan Vælger At Sælge Værdifulde Spillere

I Premier League sælger Chelsea spillere vanvittigt, og holdet har akkumuleret for mange penge. På nuværende tidspunkt vurderes antallet af spillere iført Chelsea Trøje at være flest, og holdet skal sælge mere end halvdelen af spillerne til sommer. I Serie A handler AC Milan også de fleste af de spillere, der kan sælges, og holdet ønsker at få mere cash flow. AC Milan beskæftiger sig hovedsageligt med unge spillere denne gang, så mange fans føler sig desperate. Planlægger holdet ikke at vende tilbage til UEFA Champions League-finalen?

Især efter at AC Milan byttede Sandro Tonali, gav fansene vanvittigt skylden for holdets beslutning. Den 23-årige Sandro Tonali har været iført AC Milan Trøje i tre år, og han har langsomt udviklet sin styrke i denne periode. Det er aftalt, at Sandro Tonali bliver en vigtig midtbanespiller for AC Milans fremtidige udvikling, men nu har holdet solgt den for 70 millioner euro. Måske er 70 millioner euro meget vigtigt for det nuværende AC Milan, de kan bruge denne fond til at rekruttere flere fremragende unge spillere til at deltage.

Det nuværende AC Milan er endnu ikke på sit bedste, så holdet er villig til at sælge fremragende spillere i bytte for flere muligheder. Fordi AC Milan stadig kan få tillid fra flere unge spillere, ønsker de alle at slutte sig til dette hold for at spille. På nuværende tidspunkt ældes alle AC Milans angribere, og midtbanespillerne er for unge og uerfarne, så forsvarsspillerne kan vælge at fortsætte med at dyrke fremragende spillere i de næste to år.