Home / Tottenham Hotspur Begynder Endelig At Tage Son Heung-mins Evner Alvorligt

Tottenham Hotspur Begynder Endelig At Tage Son Heung-mins Evner Alvorligt

Efter fjerde runde af Premier League i den nye sæson fastholder Manchester City stadig sin topplacering, og Tottenham Hotspur er rykket op på andenpladsen. Efter at Tottenham Hotspur solgte Harry Kane denne sommer, har holdet kun skrevet kontrakt med nogle lavpris-unge spillere til at deltage. Hvor den sande styrke ved et hold ligger, er et faktum, som mange mennesker ikke kan se klart. Folk plejede at tro, at det var Harry Kane, der støttede Tottenham Hotspurs fremgang, men nu er holdet rykket op på ranglisten uden ham.

Efter Harry Kane tog sin elskede Tottenham Hotspur Trøje af og gik, overtog Son Heung-min anførerskabet. Måske er det personligt lederskab, der påvirker teamets præstationer. Tottenham Hotspurs styrke er faktisk blevet bedre under ledelse af Son Heung-min. Holdet har ikke opnået tre sejre i træk i lang tid. Harry Kanes personlige evner er ganske rigtigt meget stærke, men han giver altid folk en gentlemanagtig opførsel og mangler en leders mod. Måske er Harry Kane mere egnet som midtbanespiller til at følge ordrer, og han kan ikke påtage sig ansvaret som anfører.

Nu ligner Son Heung-min en helt anden person, når han tager Billige Fodboldtrøjer nr. 7 på. Han er fuld af ånd og lederskab. Det faktum, at en asiatisk spiller kan opnå fremragende resultater i de europæiske ligaer, er nok til at vise hans potentielle evner. Så længe Tottenham Hotspur ikke har racediskrimination og er opmærksom på Son Heung-mins evner, så tror alle på, at holdet vil opnå fremragende resultater i den nye sæson.