Home / Tottenham Trøje Børn Messi, Som Producerede En Typisk Hypno

Tottenham Trøje Børn Messi, Som Producerede En Typisk Hypno

Tottenham Trøje Børn  Messi, som producerede en typisk hypnotiserende præstation, fik spillet overstået i det 63. minut med sit andet af natten. Dette var den argentinske legendes 100. Champions League-mål. Chelsea-fans kunne have få klager over deres spilleres indsats; de blev bare slået af et overlegent hold.

Chelsea-fans er vrede på én spiller. Der er dog et medlem af Chelsea-holdet, som har modtaget voldsom kritik fra tilhængere på sociale medier for sin skuffende præstation. Thibaut Courtois, der i vid udstrækning anses for at være en af ​​de bedste målmænd i verden, havde en mareridt mod de catalanske giganter. Han blev nørdet af Messi til det første mål...Han skulle uden tvivl have gjort det bedre for Dembeles mål...Og han blev nørdet af Messi igen i anden halvleg...Du ville forvente bedre af alle tre mål for en målmand af hans kaliber.Chelsea-fans reagerer på Courtois' præstationChelsea-fans er oprørte over hans præstationer under pari - og nogle af dem er ligeglade med, om han er solgt om sommeren...Kunne Chelsea få en bedre målmand end Courtois?Du kan helt sikkert forstå deres frustration, men kunne Chelsea realistisk hente en bedre målmand end Courtois? Der er en grund til, at folk som Paris Saint-Germain og Real Madrid vil have den belgiske målmand.

På formlen er der få bedre målmænd på planeten, som han demonstrerede med den fremragende redning fra Paulinho i kampens afsluttende fase. Skal Fodboldtrøje Med Navn  Chelsea sælge Thibaut Courtois? Sig din mening ved at efterlade en kommentar nedenfor.