Home / Liverpool Fodboldtøj Arsenal Er Blevet Stærkt Kritiseret I De S

Liverpool Fodboldtøj Arsenal Er Blevet Stærkt Kritiseret I De S

Liverpool Fodboldtrøje  Arsenal er blevet stærkt kritiseret i de seneste måneder, men kritikken af ​​både Arsene Wenger og hans spillere nåede et nyt højdepunkt efter klubbens 3-0-nederlag til Manchester City i søndags. Wengers mænd blev fuldstændig udklasset af Premier League-lederne i Carabao Cup-finalen , hvilket førte til, at mange eksperter rev ind i klubben efter pinligheden. Ingen var mere aggressive i deres kritik end Gary Neville, der stemplede nogle af spillerne som en "absolut skændsel" og "rygradsløse".

Og selvom Ian Wright også var kritisk over for Wenger, hævdede Arsenal-legenden også, at han var blevet slemt svigtet af sine spillere." kan gøre nu for at tilbagebetale den tro, som manageren har vist i dem," sagde han. "Jeg tror, ​​de har svigtet ham ved mange lejligheder, og det gjorde de igen i søndags." taber til Man City, var det nederlagets måde, der gjorde både eksperter og fans vrede. Og det ser ud til, at Wenger også var meget skuffet over den måde, hans Arsenal-hold blev nedlagt. Ifølge Daily Mail-journalisten Layth Yousif har Wenger udsendt en ultimatum til klubbens stab efter nederlaget, hvilket kan få store konsekvenser for en række af hans spillere. Yousif, der skriver til Islington Gazette, rapporterer, at Wenger holdt et møde med alle spillere og hans stab tidligere på ugen og advarede dem om, at hvis de sikrede sig ikke en Champions Lea gue spot så ville der være en omvæltning om sommeren.

Med Arsenal bagud i kapløbet om de fire bedste med 10 point, omend med en kamp i hånden, ser det ud til, at deres mest sandsynlige måde at sikre Champions Fodboldshop  League-fodbold til næste år på vil være at vinde Europa League. Men selv det vil være en stor udfordring, med hold