Home / Ronaldo Tøj Til Børn Sergio Agueros Høje Tackling

Ronaldo Tøj Til Børn Sergio Agueros Høje Tackling

Ronaldo Trøje Til Børn  Sergio Agueros høje tackling i det fede titelopgør mellem Manchester City og Chelsea i december gav ham en karantæne på fire kampe. Men for David Luiz har virkningerne været langvarige, og han har spillet igennem smertebarrieren lige siden.

Tacklingen udløste ubehagelige scener i Chelseas 3-1-sejr på Etihad, hvor Agueros udfald forårsagede en masse skub og skub, der førte til, at Fernandinho også så rødt, mens Nathaniel Chalobah og Cesc Fabregas også var stærkt involveret.

Evra advarer Pogba om Beckham-fælden

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid 'De vil se, hvem vi er!' - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick - Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive 'den nye Sancho i Dortmund? Chelsea vil nu byde Manchester City velkommen til sin returkamp på Stamford Bridge på onsdag, hvor Aguero sandsynligvis vil møde Luiz igen.

Men på trods af hans regelmæssige optrædener siden det første møde, forventes Luiz ikke at komme sig helt før næste sæson og bliver nødt til at fortsætte med at spille igennem smerterne.

Hans betydning for holdet har betydet, at Antonio Conte har været nødt til at bruge ham med sit knæ spændt op, mens Chelseas medicinske personale holder Fodboldtrøje Til Børn  skaden overvåget. På trods af smerten skal Luiz ikke opereres, og han har arbejdet på egen hånd med en fysisk træner.