Home / Psg Trøje På Trods Af Alle Steven Gerrards Præstationer Som

Psg Trøje På Trods Af Alle Steven Gerrards Præstationer Som

Psg Trøje  På trods af alle Steven Gerrards præstationer som spiller for Liverpool, er der stadig et uheldigt øjeblik, som han for altid vil blive forbundet med. Du ved allerede, hvad vi vil sige, ikke? Med Liverpool godt i jagten på at vinde Premier League i 2014 producerede Gerrard en lidenskabelig tale efter at have slået titelrivalerne Man City på Anfield.

Det var dengang, han sagde, hvad der viste sig at være et meget dårligt ordvalg: "Det her skrider ikke nu." Selvfølgelig, hvad skete der et par uger senere? Gerrards utidige slip tillod Chelseas Demba Ba igennem på mål. at score og effektivt sikre, at titlen ikke længere var i Liverpools hænder. Det var det tætteste, midtbanespilleren nogensinde kom på at løfte trofæet, så du kan forstå, hvorfor det stadig efterlader en sur smag i munden på ham. Den tidligere Reds og Englands anfører var spurgte om det under en 'Steven Gerrard Live' Q&A-event i Belfast i mandags og afslørede, hvor meget det stadig hjemsøger ham.

Stadig hjemsøgt af oplevelsen siger den 37-årige, at den eneste grund til, at han nægter at acceptere, at det skete, er, at det var sådan en uheldig hændelse." Det var den sværeste dag i mit liv og er det stadig," sagde Gerrard. ifølge Daily Mail. "Uanset hvad der sker med Fodboldtrøje Til Børn  mig den dag, jeg dør, vil det være den sværeste dag i mit liv, fordi det er svært at slette det. Det var en hård tid." Den dag i dag forfølger det mig