Home / Jamal Musiala Mangler En Del Af Teambevidstheden

Jamal Musiala Mangler En Del Af Teambevidstheden

Da Jamal Musiala så sin gode ven Jude Bellingham præstere godt i Real Madrid, ønskede han, at han også kunne være en hovedperson i FC Bayern München. Siden Jamal Musiala tog Bayern München Trøje på, har holdet givet ham plads nok til at udvikle sig. Jamal Musiala er jo også en tysk spiller, så FC Bayern München gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe ham med at forbedre sig. Jamal Musiala kan betragtes som det næste hold af praktikanter trænet af landsholdet og FC Bayern München. Han har også et højt fodboldtalent, og det afhænger af, om han kan blive stimuleret.

At dømme ud fra Jamal Musialas tidligere spil er hans boldfærdigheder meget stærke, og han kan bringe bolden ud af flere forsvarsspillere. Nu er Jamal Musialas største mangel, at han ikke tror nok på sine holdkammeraters formåen. Han håber altid, at én person helt kan bestå og skyde opgaven. I denne kamp mellem FC Bayern München og Augsburg blev Jamal Musiala igen belejret af sine modstandere. Jamal Musiala valgte ikke at sparke bolden til sin medspiller, men holdt bolden for hans fødder. Selvom en sådan situation ser ud til at afspejle Jamal Musialas fremragende personlige boldkontrolevne, er det hans største fejl, når først bolden er taget af modstanderen.

Fodbold er en holdsport. Spillere skal vide, hvordan de samarbejder og stole på deres holdkammeraters evner. En situation som Jamal Musiala er sket mere end én gang, og han har begået sådan en fejl i VM i 2022. Jamal Musiala havde dengang den Tyskland Fodboldtrøje på for at deltage i VM for første gang, og alle mente, at det var et udtryk for, at han var for nervøs. Men efter at FC Bayern München havde en sådan situation mange gange, vidste fansene, at det var Jamal Musialas mentalitetsproblem, og han manglede en del af holdbevidstheden.