Home / En Grim 1-0?

En Grim 1-0?

I går besejrede det brasilianske hold Peru 1-0, og målet kom fra Marquinhos, som var iført nr. 4 Billige Fodboldtrøjer . I en kamp med så stor en forskel i styrke spillede det brasilianske hold ekstremt hårdt og stolede kun på hjørnespark for at bryde dødvandet i sidste øjeblik. På trods af sejren led det brasilianske hold derfor stadig kritik og latterliggørelse fra fans.

Det, der gør fansene vrede, er, at de fem angribere skiftes til at spille, men det brasilianske hold er nødt til at stole på sine forsvarere for at bryde igennem det peruvianske hold! Denne gang er Brasiliens fem angribere hele 343 millioner euro værd, men de har ikke et eneste vidunderligt skud, mens hele det peruvianske hold kun er 40,3 millioner euro værd. Richarlison brød ud i gråd på bænken og udholdt den værste tørke i sin karriere og sagde, at han ville modtage behandling af en psykiater efter at være vendt tilbage til Storbritannien.

Med 2 sejre i træk, kæmpede det brasilianske hold for at vende tilbage til førstepladsen. Der er ingen tvivl om, at det brasilianske hold har brug for ændringer. De kan ikke regne med Neymar for evigt. Når først Neymar er i en nedtur, vil det være en katastrofe for det brasilianske hold. I mange år har brasilianske fans længtes efter denne tid for at opdatere antallet af stjerner på deres Landsholdstrøje Fodbold og spille ægte Samba-fodbold!