Home / GEDE-kampen Er Forbi!

GEDE-kampen Er Forbi!

I den nye sæson har Ronaldo scoret 12 mål og assisteret 6 gange for Al-Nassr. I kampen den 2. september scorede Ronaldo det 850. mål i sin karriere. Ronaldo holdt dog ikke denne historiske Billige Fodboldtrøjer for sig selv, men gav den til sin landsmand, Al-Hazm nr. 20 midtbanespiller Tozé.

Med annonceringen af de Golden Globe-nominerede blev Messi valgt igen, mens Ronaldo, der havde været shortlistet i 18 år i træk, tabte for første gang. De seneste Ballon d'Or-odds satte Messi på førstepladsen efterfulgt af Haaland. På grund af verdensmesterskabets velsignelse forventes Messi at vinde den ottende Ballon d'Or, hvilket skaber en hidtil uset myte. Det er tænkeligt, at hvis Messi bliver valgt igen, vil salget af Messi Fodboldtrøje blive endnu mere skør!

I mange fans øjne er "GOAT"-konkurrencen i mange år for længst afsluttet. Ronaldo sagde også: Konkurrencen mellem de to er slut. Folk, der kan lide Ronaldo, behøver ikke at hade Messi. Fans kan lide dem begge på samme tid. Det ser ud til, at Ronaldo har forsonet sig med sit tidligere konkurrencejeg.