Home / Aguero: Messi Forberedte Barcelona-trøjen Til Copa America

Aguero: Messi Forberedte Barcelona-trøjen Til Copa America

Messi har altid været elsket af fans over hele verden for sine fremragende færdigheder og sin ydmyge personlighed. På grund af dette har hans trøjesalg altid været konge. Hvis du også kan lide Messi, kan du lige så godt komme til trojerudsalgdktrøje hjemmeside for at tilpasse en anden Messi fodboldtrøje.

Aguero og Messi var værelseskammerater på landsholdet og arbejdede sammen i Barcelona. I et interview med El Chiringuito fortalte han om Messis kontraktforlængelse med Barcelona. Aguero sagde: "Messis afgang er mærkelig, for ved Copa America havde han en Barcelona billige fodboldtrøjerpå sit værelse. Hver anden eller tredje dag sagde han til mig 'Jeg tror, jeg vil forny min kontrakt, tag et billede af mig med denne trøje i aften'. Jeg leder efter den om natten. Han, han fortalte mig, 'det er ikke færdigt endnu'."

Om dette emne ved argentineren ikke selv, for han vil først rigtigt planlægge fremtiden efter VM. Alle ved, hvad Messi betyder for Barcelona, og hvad Barcelona betyder for Messi. Nogle fans fantaserede engang: I tsunamien på Nou Camp bar Messi den velkendte nr. 10-trøje og førte sin kone og søde baby rundt på banen i en uge.