Home / Rome Sports Daily: Et Hidtil Uset Billetsalg Til Ny Sæson I Rom

Rome Sports Daily: Et Hidtil Uset Billetsalg Til Ny Sæson I Rom

Ifølge "Rome Sports Daily"-rapporten har Roms to første hjemmeligaer i den nye sæson solgt mere end 60.000 billetter, og Roma fodboldtrøje-salget har overgået fortiden, hvilket tydeligt afspejles i trojerudsalgdk.

Roma slog Salernitana 1-0 på udebane i første runde af Serie A. Det forlyder, at 2.000 billetter til Roma-holdet iført udebane-billige fodboldtrøjer blev udsolgt inden for en time, og mindst 3.000 Roma-fans købte ikke billetter. Den 23. august skal Rom møde Cremona. Som den første hjemmekamp i den nye sæson er mere end 60.000 billetter blevet udsolgt for to uger siden; den anden hjemmekamp den 31. august er mod Montenegro. Zha, har også solgt 60.000 billetter. "Corriere dello Sport" sagde, at det var en god start.

Roma vandt Europa Cuppen under Coaching af Mourinho i sidste sæson, og signerede Dybala, Matic, Wijnaldum og andre stjerner denne sommer, hvilket gjorde Roma-fans begejstrede for at se kampen. I denne sæson er Romas mål at stræbe efter de fire bedste. Efter successivt at have introduceret fem nye hjælpemidler, giver Romas nuværende styrke stadig flertallet af fans håb.