Home / Den Tidligere FC Barcelona-kaptajn Lionel Messi Skal Møde Robert Lewandowski

Den Tidligere FC Barcelona-kaptajn Lionel Messi Skal Møde Robert Lewandowski

Paris Saint-Germain og FC Barcelon fra UEFA Champions League er i øjeblikket ikke i samme gruppe, hvor mange fans ønsker at se Lionel Messi mod Robert Lewandowski. Men FIFA World Cup kan opfylde forventningerne hos fans, Argentinas fodboldlandshold mod Polens fodboldlandshold. Lionel Messi, den tidligere kaptajn for FC Barcelona, møder Robert Lewandowski i slutningen af året, og flere fans vil vifte med Argentina Trøje til støtte for Lionel Messi.

Hvilket hold tilhører de fans, der støtter Robert Lewandowski nu? Vil de være Borussia Dortmund-fans, FC Bayern München-fans, FC Barcelona-fans eller Polens fodboldlandsholdsfans. Mest sandsynligt FC Barcelona-fans og Polens fodboldlandsholdsfans, trods alt kom han til Lionel Messis tidligere hold i transfervinduet i år, og han er stadig en kernespiller på landsholdet. Fans af de to andre Bundesliga-hold, som allerede har haft en mindre positiv mening om Robert Lewandowski. Robert Lewandowski kom med dårlige kommentarer om FC Bayern München i løbet af transferperioden, og holdet accepterede senere hans anmodning om at forlade. Robert Lewandowski valgte også sin favorit nr. 9 FC Barcelona Trøje , som engang var ejet af Memphis Depay. Nu har FC Barcelonas præstation i UEFA Champions League-gruppespillet igen tiltrukket fans opmærksomhed, hvor holdets rekord mod Inter Milan påvirker kvalifikationen.

Robert Lewandowskis præstation i FC Barcelona var også i søgelyset, med høje forventninger til hans præstation på hans tidligere hold. Så længe han har en dårlig præstation, vil han sandsynligvis blive testet og udspurgt af fans. Det er også en akavet situation for FC Barcelona-fans, som skal støtte den tidligere FC Bayern München-stjerne, som var den mest hadede nogensinde. Og FIFA World Cup-kampen opfylder også fanens ønske, og slutningen af året kan se Lionel Messi og Robert Lewandowskis vidunderlige duel.