Home / FIFA World Cup Hovedtræk Påvirker Neymars Præstation

FIFA World Cup Hovedtræk Påvirker Neymars Præstation

Neymar tog dette års FIFA World Cup som den sidste konkurrence, og han og hans landsholdskammerater ser frem til den kommende internationale konkurrence. Neymars skifte til Paris Saint-Germain har ikke været så vellykket, som han havde håbet, og hans fantastiske præstationer i denne sæson er blevet hæmmet af FIFA World Cup. Neymar vil gerne optræde i kampen i bedre form, og hans Brasilien Trøje har en følelse af mission med anførerbindet.

Det brasilianske fodboldlandshold fik ikke megen opmærksomhed fra fans under FIFA World Cup-kvalifikationen, flere fans talte om forsvarende mester Frankrigs nationale fodboldhold for mænd. Efter hvert landshold spillede i UEFA Nations League, blev mange populære landshold udspurgt af fans. En af de mest kontroversielle er det italienske fodboldlandshold, som vandt UEFA European Football Championship sidste år. Da UEFA Nations League-programmet når semifinalerne, er stemningen hos landsholdsfansene anderledes. Den stærke trup på det brasilianske fodboldlandshold tiltrækker stadig fans, og de er de rigtige favoritter til FIFA World Cup. Neymars holdkammerater på landsholdet, de er hovedspillerne på andre hold.

Brasiliens fodboldlandsholdstræner Tite er glad, han er stolt af sin anerkendte landsholdsliste. Han mener, at Neymars atletiske tilstand kan fortsætte med at spille for landsholdet, og spillerens fysiske tilstand kan forlænge hans karriere. Neymar var på sit højeste, da han ejede FC Barcelona Trøje nr. 11, da han var en ung brasiliansk spiller. Nu har Neymar ikke opnået sin drøm i Paris Saint-Germain, hvor han ønsker at vinde UEFA Champions League og Ballon d'Or.