Home / FC Barcelona Lever Ikke Op Til Forventningerne I Starten Af Sæsonen

FC Barcelona Lever Ikke Op Til Forventningerne I Starten Af Sæsonen

FC Barcelona kan ikke længere sammenlignes med, hvad det var for ti år siden, hvor holdets antal titler konstant er uafgjort af Real Madrid. FC Barcelona kan blive slået ud af UEFA Champions League igen i denne sæson, hvor holdet også taber til Real Madrid i La Liga. Siden stjernernes pensionering og afgang har FC Barcelona Trøje gradvist mistet sin appel til fans.

FC Barcelona har ikke gjort en stabil fremgang i UEFA Champions League, og holdet skal møde UEFA Europa League i gruppestillingen. FC Barcelonas præsident Joan Laporta er en dygtig leder, der har gjort holdet til en succes i transfervinduet. Selv FC Bayern Münchens cheftræner Julian Nagelsmann kunne ikke have forestillet sig succesen med FC Barcelonas signeringer, og hans hold kunne heller ikke have midlerne til at blive så succesfulde. Joan Laporta benyttede sig af FC Barcelonas indflydelse, og han overtrakte også klubbens fremtid. Men FC Barcelona er ved at gå glip af UEFA Champions League er det største tab, trods alt er hver sæsons bonusser og mesterskaber attraktive for stærke hold. Med FC Barcelonas finanskrise lige nu, vil de ikke gå glip af nogen mulighed for at tjene penge. Den nuværende rekord for FC Barcelona har tydeligvis ikke levet op til forventningerne før sæsonen, hvilket er en skuffelse for ledelsen.

Mange fans vil tro, at FC Barcelona vil genvinde deres tillid i La Liga, men Real Madrid er holdets største rival. FC Barcelona svarer til et ombygget hold, og Real Madrid er UEFA Champions League-vinder og La Liga-vinder i sidste sæson. Resultatet var en hvid Real Madrid Trøje , der gjorde fans stolte, da de heppede på deres hjemmehold. FC Barcelonas nederlag var cheftræner Xavi's ansvar, hvis taktiske system ikke tillod holdet at vinde. Xavi havde en fantastisk tid som professionel spiller, men han er stadig uerfaren som cheftræner at se frem til.