Home / Lionel Messi Og Den Nye Argentina-trøje Er Et Bedre Match

Lionel Messi Og Den Nye Argentina-trøje Er Et Bedre Match

I år er et år, som Lionel Messi tager meget seriøst, og han er desperat efter, at FIFA World Cup starter i slutningen af året. FIFA World Cup - Qatar 2022 nye hjemmebane Argentina Trøje er blevet frigivet, og Lionel Messi vil matche den nye trøje. De blå og hvide striber har længe været fanfavorit hos det argentinske fodboldlandshold, og de to farver varsler den succes, landsholdet får i FIFA World Cup.

Utallige fans og ligahold til Argentinas fodboldlandshold vil købe en Messi Trøje i forventning om Lionel Messis præstation i FIFA World Cup. Hver ny trøjeudgivelse vil have en spillerversion og en fanversion, og der er også forskelle i produktionsdesign mellem dem. Stoffet i ventilatorversionen bruger Aeroready-teknologi, mens afspillerversionen bruger HEAT.RDY-teknologi vil være mere opmærksom på funktionen af sved og ventilation end førstnævnte. På udseendet kan du se, at de blå og hvide striber er fulde af ventilationshuller, og fans vil mærke stoffets blødhed, når de rører ved det. Adidas-logoet og team-emblemet på fanversionen er mere tredimensionelle med broderi, mens spillerversionen er 3D offsetprint med lysere farver.

Der er også en glat, forenklet version af May Sun-mærket på fanversionen, mens afspillerversionen mere ligner et delikat tredimensionelt relief. Begge hjemmetrøjer vil dog bruge det samme trykmateriale, som vil blive leveret af et forbrugsstoffirma. Begge nye trøjer er fansens kærlighed værd, og endnu vigtigere, de ser frem til at se Lionel Messi i kampene for det argentinske fodboldlandshold.