Home / Argentina-fans Siger, At Lionel Messi Aldrig Forlader

Argentina-fans Siger, At Lionel Messi Aldrig Forlader

Lionel Messi forlod FC Barcelona sidste år med kun en afskedspressekonference, og Nou Camp Stadium-fans har vænnet sig til hans afgang. Lionel Messis dårlige præstation i Paris Saint-Germain i sidste sæson blev udråbt af Parc des Princes-fansene. Og kun fans af det argentinske fodboldlandshold kunne virkelig godt lide Messi Trøje , og fans sagde, at han aldrig ville tage afsted.

Lionel Messi er tilbage på det argentinske fodboldlandshold, og han mangler stadig landskampspausen. Det argentinske fodboldlandshold besejrede Honduras fodboldlandshold 3-2, da fans rejste bannere. Inskriptionen på den er Lionel Messi forlader aldrig, Gud har ikke sørget for din efterfølger. Det tidligere argentinske fodboldlandshold havde fodboldmesteren Diego Maradona, og så var hans efterfølger Lionel Messi. Lionel Messis karriere varer ikke længe nu, men hvem er hans efterfølger? Kun fans, der er bekendt med den argentinske republiks historie, kan forstå Lionel Messis betydning. Fodbold er den mest magtfulde tro for den argentinske republik, fortid, nutid og fremtid. Den klassiske blå- og hvidstribede Argentina Trøje er deres favorit, da Lionel Messi også elsker landsholdets klassiske farver.

Den tidligere Lionel Messi kunne score 90 mål på en sæson, men i sidste sæson faldt hans mål markant. Lionel Messi kender sin plads i Paris Saint-Germain bedre end nogen anden, han konverterer bare mål til assists. Han har aktivt spillet sit bedste i denne sæson, og han håber, at hans håb om at vinde titlen bliver til virkelighed. Lionel Messi blev fældet af en modstanders forsvar under kampen, og hans holdkammerater fra det argentinske fodboldlandshold beskyttede ham straks mod modstanderen. Med et så samlet landshold er det ikke underligt, at Lionel Messi altid smiler, når han vender tilbage.