Home / Uruguay-fans Byder Luis Suárez Velkommen

Uruguay-fans Byder Luis Suárez Velkommen

Liverpool-fans elsker ham, FC Barcelona-fans elsker ham. Atlético de Madrid-fans kan lide ham, og Uruguays fodboldlandsholdsfans kan lide ham endnu mere. Det er Luis Suárez, der ankom til Uruguay og blev mødt af fansene. De tre børn af Luis Suárez på scenen havde allerede skiftet til Fodboldtrøjer Børn nummer 9, og de så også deres fars yndlingsnummer.

Efter at Luis Suárez besluttede at slutte sig til Club Nacional de Football, forbereder han sig også til FIFA World Cup i slutningen af året. Leo Messi sendte sine oprigtige ønsker til sin ven Luis Suárez, som sagde, at han begyndte at følge kampene i Club Nacional de Football. Leo Messi udtrykte sine forventninger til Luis Suárez' fremtid, og han ønsker, at hans ven skal være glad. Når alt kommer til alt, skylder FC Barcelona Luis Suárez og Leo Messi en afskedsceremoni, en af de største beklagelser i deres karriere. Luis Suárez sagde også farvel til FC Barcelona-fans på et pressemøde, mens Atlético de Madrid holdt en afskedsceremoni for ham. Atlético de Madrid afgav et tilbud i en lav periode til Luis Suárez, som også hjalp holdet med at vinde en La Liga-titel.

Luis Suárez besluttede at forlade Atlético de Madrid efter hans kontrakt udløb, og han forlod som en fri agent. Atlético de Madrid-fans trak bannere op ved afskedsceremonien og sagde: Tak, Luis Suárez, fordi du gjorde os til mestre. De holdt også Atlético Madrid Trøje nr. 9 op som hyldest til Luis Suárez, som blev behandlet med tilstrækkelig respekt af holdet og fansene. Luis Suárez er ved at spille i den sidste udgave af FIFA World Cup, og han valgte også at vende tilbage til det hold, han kom til for første gang i sin karriere.