Home / Bells Charme

Bells Charme

Uanset hvilken holdsupporter, vil hver fan have sit eget yndlings "Bell-øjeblik". Den walisiske angriber, som bar nr. 11 Wales landsholdstrøje, fangede et stort antal fans med sin unikke charme.

For veteranfans fra Wales, uanset om det er Bells historie mod Skotland i VM-kvalifikationen 2014, eller Bells langdistanceangreb i VM-kvalifikationen 2012 i Brasilien mod Skotland, eller EM 2016. Sejrsmålet mod Belgien eller Cypern i kvalifikationen. driver dem til vanvid. Unge fans har måske ikke travlt, men de har også deres egne "Bell-øjeblikke". Det kan være Bales to uafgjorte mål mod Kroatien i EM 2020-kvalifikationen, det kan være to perfekte assists mod Tyrkiet i EM 2020, eller det kan være en hat mod Hviderusland i Qatars VM-kvalifikationskampe Tricket, det direkte frispark mod Østrig fascinerede alle fansene.

Uanset om han er iført en Tottenham billige fodboldtrøjerog hjælper Tottenham med at nå Champions Leagues kvartfinaler for første gang, eller om han slutter sig til Real Madrid for at hjælpe Real Madrid med at lyde opfordringen til en genoplivning i Champions League eller føre Wales til VM igen efter 64 år. Adgangsbilletten, hver del af denne rejse har Bell opnået enestående præstationer. Til sidst valgte Bell at sige farvel til europæisk fodbold og slutte sig til Los Angeles FC. Om Bell er fantastisk eller ej afhænger i sidste ende af hver fans egne vurderingskriterier. Men hans tilstedeværelse i nøgleøjeblikke for holdet og hans måde at minde dig om "hvordan ren fodbold er" vil helt sikkert vinde dig.