Home / Fernandez Vil Bære Nr. 8 I Den Nye Sæson

Fernandez Vil Bære Nr. 8 I Den Nye Sæson

Manchester United rejser til Thailand på fredag på deres sommerturné, med deres første kamp mod Liverpool i næste uge. Den 8. juli frigav klubben hjemmebane billige fodboldtrøjerfor den nye sæson, og inden den officielle offentliggørelse af trøjen meddelte De Røde Djævle, at næste sæsons portugisiske midtbanespiller Bruno Fernandes' trøjenummer vil blive ændret fra det nuværende nummer 18 til nummer 8. Efter at Matas kontrakt udløb og forlod holdet i sommer, blev Manchester Uniteds nr. 8-trøje røget. Fernandes vælger nu at ændre nummeret. Han skal bære trøjen nr. 8 i den nye sæson.

Bruno Fernandes underskrev en ny kontrakt med klubben i april i år. Tidligere havde Fernandes Manchester United fodboldtrøjenummer 8 for Udinese, Sporting og Portugals landshold. Fernandez har en tatovering af tallet 8 på sin arm. Udover at repræsentere hans fødselsdag den 8. september, er tallet 8 også det trøjenummer, Fernandez' far havde på, da han spillede fodbold.

Fernandez har gentagne gange udtrykt sin kærlighed til dette nummer: "Jeg er villig til at vente på nr. 8-trøjen i et stykke tid, for jeg vil have, at Mata bliver hos mig, men jeg vil gerne spille i nr. 8-trøjen." Næste sæson får han sit ønske.