Home / Benzemas Seneste Skadesnyt

Benzemas Seneste Skadesnyt

For nylig blev Benzema ikke indkaldt til landsholdet på grund af en skade, men blev i Real Madrid. Ifølge "Aspen"-rapporten gennemførte Benzema yderligere træning i denne periode, og fans forventes at kunne se Benzema iført den velkendte billige fodboldtrøjery den 2. oktober. Comeback.

Den 6. september besejrede Real Madrid Glasgow Celtic med 3-0. Benzema blev skiftet ud på grund af en knæskade efter kun 30 minutters spil. Herefter missede han tre kampe i træk. Inden VM var Ancelotti meget forsigtig med at komme sig over Benzemas skade og havde ikke travlt med at lade ham vende tilbage. Benzema øvede også under vejledning af holdlægen i denne periode. Fans forventer også ivrigt, at Benzema fortsætter sin brændende form i denne sæson, hvor mange går til trojerudsalgdkfor at bestille nr. 9 Benzema fodboldtrøjetil at støtte ham.

Indtil videre i denne sæson har Benzema spillet i 4 La Liga-kampe og bidraget med 3 mål og 1 assist. Denne søndag skal Real Madrid sidde hjemme mod Osasuna, den franske angriber forventes at vende tilbage på banen.