Home / Næste Mand, Der Vender Tilbage Til Europæisk Fodbold?

Næste Mand, Der Vender Tilbage Til Europæisk Fodbold?

Henderson, der har spillet for Sunderland og Liverpool, kom til Ajax som en fri agent. Han overtog nr. 6 AFC Ajax fodboldtrøjeog ser frem til at blive et kvalitetstilskud til Ajax.

Med Hendersons træk tror medierne på, at Benzema kan være den næste spiller, der vender tilbage til europæisk fodbold. Benzema var ikke tilfreds med sin præstation i Saudi-Arabien. Han scorede 15 mål i 24 kampe, men denne Benzema fodboldtrøjeblev kritiseret af de saudiske medier. Den forsvarende mester Al-Ittihad er nu 25 point efter topplaceringen, hvilket ikke kan undgå at frustrere ham, og konflikten mellem Benzema og hans nye klub kan være svær at forlige.

I øjeblikket udforsker Benzema en tilbagevenden til Europa, og han tror på, at han kan gå til Premier League. Chelsea og Arsenal leder efter erfarne nr. 9-spillere til at tilføje energi, mens Manchester United også er en potentiel destination for Benzema, selvom de ser ud til at være "rolige".

Arsenal vil bære helt hvide dragter hjemme for første gang

The Gunners vil bære et helt hvidt hjemmebane Arsenal fodboldtrøjemod Liverpool denne weekend, første gang de har gjort det på hjemmebane i deres 138-årige historie. Arsenals sædvanlige røde og hvide hjemmetrøje vil blive "taget af den røde" for at opfordre offentligheden til at bekæmpe knivkriminalitet og ungdomsvold.

Det er tredje år i træk, at Arsenal har båret "ikke mere røde" dragter, men aldrig i Arsenals historie har de båret helt hvide dragter til en hjemmekamp af åbenlys betydning. Det er værd at nævne, at helt hvide dragter ikke er til salg, og Arsenals rekord i helt hvide dragter over de seneste to sæsoner har været blandet.

For en måned siden gjorde Ajax noget lignende. De bar en speciel AFC Ajax fodboldtrøjei 2-1-sejren over Sparta Rotterdam. Trøjen havde ikke spillerens navn bagpå, men blev erstattet af en række prikker, der skulle modarbejde ekstreme og voldsomme kommentarer på sociale medier.