Home / Liverpools Officielle Opdatering Om Salahs Skade

Liverpools Officielle Opdatering Om Salahs Skade

Salah er Liverpools stjernespiller, og det meste af Liverpools taktik kredser om ham. Så fans håber at se ham fortsætte med at spille i Billige Fodboldtrøjer i mere tid. Liverpool er også i en kritisk periode nu. De er i øjeblikket placeret på førstepladsen i Premier League-stillingen og har brug for en fremragende spiller til at stabilisere deres nuværende moral.

Tingene er dog ofte utilfredsstillende. Salah, der var på landsholdet, blev tvunget til at trække sig tidligt fra kampen på grund af en muskelskade. Ifølge en officiel meddelelse fra Liverpool er Salah vendt tilbage til Liverpool for at begynde et intensivt genoptræningsprogram med Liverpools lægehold. Fans iført Liverpool Trøje er bekymrede for hans skade.

Salahs skade er mere alvorlig end forventet. Hans skade har rørt hjerterne hos tusindvis af Liverpool-fans i håbet om, at han snart vil komme sig og vende tilbage til denne vidunderlige fase.

I denne Champions League-kamp mødte Paris også Real Sociedad. Paris spillede ikke et fornuftigt taktisk system i denne kamp, og holdets sejr beroede udelukkende på Mbappés personlige evner.

Til sidst besejrede Paris Real Sociedad 2-0. Og alle kan tydeligt se, at Mbappé, der bærer Paris Saint-Germain Trøje  nr. 7, nærmest fører holdet frem i den offensive ende alene. Lige meget hvad han er, er han den mest klogeste person på banen.

Under Enriques coaching har Paris faktisk ikke meget af et taktisk system. Men at stole på Mbappé kan stadig være en trussel. Dette forklarer også, hvorfor de ikke er villige til at opgive Mbappé, og hvis han lægger en Real Madrid Trøje  på i fremtiden, kan han blive Ronaldos efterfølger og føre Real Madrid til Champions League-mesterskabet igen.