Manchester United Er I Samme Knibe Som Chelsea

For fem år siden var europæiske spillere ivrige efter at gå i to Billige Fodboldtrøjer og spille, og de to holds samlede styrke var meget stabil. Den første er den velkendte Manchester United Trøje . På det tidspunkt trænede José Mourinho holdet for at vokse. Det andet stykke er Chelsea Trøje , der repræsenterer den nye stigning, men nu er det blevet et hold, der er svært at vinde i Premier League. Værdien af spillerne på begge hold har nået et meget højt niveau, men deres præstationer har ikke været i stand til at forbedre sig til en stabil tilstand.

I tredje runde af Liga Cuppen vandt Chelsea og Manchester United endelig begge. Manchester United besejrede Crystal Palace 3-0, Anthony Martial scorede endelig igen efter mange måneder. Mason Mount og Harry Maguire bliver igen startopstillingen, Manchester United skal lære at gøre god brug af de originale spilleres evner. Manchester United har i øjeblikket et stort antal spillere, men det har desværre ikke været i stand til at danne en stærk lineup.

Chelsea besejrede endelig Brighton 1-0, ellers ville de have været ked af de dyre spillere, der blev skrevet under fra deres modstandere i sommervinduet. Brighton forbliver stærk efter at have solgt fremragende spillere. Efter at Chelsea hentede fremragende spillere til en høj pris, er deres styrke stadig ikke blevet bedre. Nogle mennesker spekulerede i, at Brighton bevidst tabte til Chelsea, så deres modstandere kunne fortsætte med at købe dem spillere næste gang. Fraværet af Enzo Fernández har vakt offentlig mening om styrke. Chelsea-fans mener, at denne spiller kan vinde kampen bedre uden at deltage.

Barcelona Trøje Med Tryk "Ja, Han Kommer Tilbage Og

Barcelona Trøje Med Tryk  "Ja, han kommer tilbage og hjælper defensivt i ny og næ, men generelt bliver han bedt om at blive på den angribende halvdel af feltet og gå til forsvarsspillere.

“Nu var Barnesy, med bolden ved fødderne dribling, på sit bedste, bedre end Mane.

"Desværre for Barnesy var han nødt til at arbejde meget mere i en kamp, fordi en af hans ansvarsområder var at forsvare, komme tilbage bag bolden og være i en defensiv position.

“Så stor som Sadio Mane er, er John Barnes en af de bedste spillere, jeg nogensinde har spillet med – og jeg har spillet med mange gode spillere i Liverpool.

“Barnesy var helt fantastisk, uspillelig nogle gange – faktisk det meste af tiden, indtil han desværre rev sin Achilleus i stykker, og det indskrænkede ham lidt. Før det slukker det absolutte lys."

Barnes var en del af det sidste Liverpool-hold, der smagte toptitlens herlighed i 1990, hvor de røde håbede, at kampagnen 2019-20 vil blive spillet til en Fodboldsæt Børn  afslutning efter lockdownen af coronavirus og en 30-årig ventetid på indenlandsk dominans bragt til en tæt.

Er Blevet Smidt Ud Af Manchester Uniteds Førsteholdsfaciliteter

Konflikten mellem Sancho og Ten Hag er blevet irreversibel, og nu er Sancho blevet straffet hårdt for at nægte at undskylde. Fans, der ejer Billige Fodboldtrøjer , er også bekymrede over dette. Man kan sige, at for at få Sancho til at bøje hovedet, gav Ten Hag også Sancho den strengeste straf. Ikke alene bortviste han ham fra Manchester Uniteds førsteholdsanlæg, han fik ham endda til at spise med ungdomstræningspersonalet, hvilket var den største skade for spilleren.

Som spiller er det svært for ham at konkurrere med holdet, og da Sancho er stædig og nægter at undskylde, er han nødt til at blive skjult af holdet. Jeg tror, at Ronaldo ikke formåede at gøre modstand og til sidst forlod sin hjemby. Og hvorfor genkender Sancho, iført Manchester United FC Trøje , ikke virkeligheden? Det vigtigste er, at Sancho ikke er særlig gammel. Han er i øjeblikket kun 23 år gammel, og hans konkurrenceniveau er rigtig godt. Han er i sin bedste alder, så han er uvillig til at bøje hovedet og indrømme sine fejl. Det er kun et spørgsmål om tid, før han vender tilbage til scenen, men for én spiller er arenaen deres bedste scene. Jeg ved ikke, hvad hans endelige beslutning bliver.

Son Heung-Min Fornyer Kontrakten Med Tottenham Hotspur

Siden kane forlod holdet, er Son Heung-Min officielt blevet leder af Tottenham Hotspur, og nu er Son Heung-Min på sit højeste. På Premier Leagues historiske målscorerliste ligger Son Heung-Min, som er iført en Tottenham Hotspur- Billige Fodboldtrøjer, nummer 30 med 106 mål. Så længe Son Heung-Min scorer 15 mål i denne sæson, vil han være blandt de 15 bedste i Premier League, hvilket er nok til at vise, at Son Heung-Min er god nok.

Son Heung-Min er nu ikke kun Tottenham Hotspurs topscorer, men fungerer også som Tottenham Hotspurs anfører. Derfor har Tottenham Hotspur nu brug for Son Heung-Min til at lede holdet for at skabe flere gode resultater. Så vil kontraktforlængelsen mellem Tottenham Hotspur og Son Heung-Min også være på dagsordenen. Så fans ser frem til, om Son Heung-min, der ejer Tottenham Hotspur trøje, kan forny sin kontrakt for hvor mange år? Ifølge 90min er Tottenham Hotspur fast besluttet på at beholde den sydkoreanske angriber på lang sigt. Son Heung-Min skal forhandle en kontraktforlængelse med Tottenham Hotspur i flere uger og forventes officielt at afslutte forlængelsen inden jul. Hvis Son Heung-Min får en kontraktforlængelse fra Tottenham Hotspur, vil han have mulighed for at ramme de fire bedste scorere i Tottenham Hotspurs holdhistorie.

Fodboldtrøjer Børn Ronaldo Pique Kan Også Have Henvist

Fodboldtrøjer Børn Ronaldo  Pique kan også have henvist til nogle tvivlsomme VAR-opkald, som er gået i vejen for Real i de seneste uger, men man kan ikke komme væk fra det faktum, at Barca ikke spiller godt lige nu.

Mange Blaugrana-fans troede, at den tidligere træner Ernesto Valverde var hovedproblemet på Camp Nou, men Setien ligner næppe løsningen.

Det er faktisk værd at huske på, at efter at Pique udtalte sig i 2017, fortsatte Barca med at vinde La Liga; en gentagen genopblussen under Setien føles usandsynlig i øjeblikket, da der ikke har været nogen mærkbar forbedring i deres spil, siden den tidligere Betis-chef tog ansvaret i januar.

Selvfølgelig rækker Barcas problemer langt ud over dugout. Dette er en klub, der er plaget af inkompetence i bestyrelseslokalet, hvilket har resulteret i, at Lionel Messi, uden tvivl den største spiller gennem tiderne, spillede den sidste fase af sin karriere i et klima præget af kaos og usikkerhed.

Messi kan nogle gange redde Blaugrana ud af problemer helt alene, selvfølgelig, men ikke altid. Mod Sevilla kæmpede han for at håndtere, hvad der var Fodboldtrøjer Med Tryk Til Børn  en aggressiv defensiv tilgang, og han blev efterladt synligt rasende med en udfordring fra Diego Carlos.

Forestiller Rashford Sig Selv Som Ronaldo?

Rashford er et uundværligt medlem af Manchester United, og hans præstationer i fodbold er også meget enestående. Derfor er Manchester Uniteds startposition uundværlig for ham. Og for sådan en spiller, efter at han har taget Manchester United- Billige Fodboldtrøjer på, bør han påtage sig sit ansvar. Hans præstation i sidste runde var dog skuffende.

Rashfords styrke er ubestridelig. Han scorede 30 mål og leverede 9 assists i sidste sæson og havde den bedste sæson i sin karriere. Måske var det på grund af presset i sidste sæson. I spillet spillede Rashford ofte superstjernefodbold, mens han havde Manchester United FC Trøje på. Hver gang fuldendte han bolden og skød af sig selv, men vendte ofte tilbage uden held. Dette fik også holdet til at miste en masse muligheder. Manchester United tabte den sidste kamp 1-3.

Ronaldos opførsel på sit højeste er virkelig beundringsværdig, men hvis du ikke har Ronaldos talent, selvdisciplin og forståelse, men blot lærer Ronaldos spillestil, ville det være en forfærdelig ting.

Hjertelig Og Forfriskende!

Fornøjelig! Det var en fantastisk søndag for Inter Milan-fans, da Inter Milan besejrede deres rivaler AC Milan 5-1 på San Siro, hvilket satte en ny rekord i klubbens historie.

I den store 5-1 score scorede Mkhitaryan to gange og var kampens bedste spiller. Gazzetta dello Sport roste Mkhitaryan for hans ødelæggende præstation. Marcus Thuram bidrog med en uforståelig verdensbølge, Çalhanoğlu ydmygede sin gamle klub med et straffespark, og Frattesi scorede endnu et mål i stoppetiden! Frattesi var så begejstret, at han tog sin Inter Milan Fodboldtrøje af for at fejre det. Inter Milan photoshoppede officielt Frattesi, der tog sit tøj af for at fejre det, til en Hulk.

Denne sejr sikrede, at Inter Milan forblev i toppen af stillingen og var den femte "Milan Derby"-sejr i træk for Inter Milan. I de seneste fem kampe har Inter Milan scoret 12 mål og kun lukket et mål ind. Denne præstation gør fans af den blå og sorte Billige Fodboldtrøjer fulde af forventninger til Inter Milans fremtid.

En Grim 1-0?

I går besejrede det brasilianske hold Peru 1-0, og målet kom fra Marquinhos, som var iført nr. 4 Billige Fodboldtrøjer . I en kamp med så stor en forskel i styrke spillede det brasilianske hold ekstremt hårdt og stolede kun på hjørnespark for at bryde dødvandet i sidste øjeblik. På trods af sejren led det brasilianske hold derfor stadig kritik og latterliggørelse fra fans.

Det, der gør fansene vrede, er, at de fem angribere skiftes til at spille, men det brasilianske hold er nødt til at stole på sine forsvarere for at bryde igennem det peruvianske hold! Denne gang er Brasiliens fem angribere hele 343 millioner euro værd, men de har ikke et eneste vidunderligt skud, mens hele det peruvianske hold kun er 40,3 millioner euro værd. Richarlison brød ud i gråd på bænken og udholdt den værste tørke i sin karriere og sagde, at han ville modtage behandling af en psykiater efter at være vendt tilbage til Storbritannien.

Med 2 sejre i træk, kæmpede det brasilianske hold for at vende tilbage til førstepladsen. Der er ingen tvivl om, at det brasilianske hold har brug for ændringer. De kan ikke regne med Neymar for evigt. Når først Neymar er i en nedtur, vil det være en katastrofe for det brasilianske hold. I mange år har brasilianske fans længtes efter denne tid for at opdatere antallet af stjerner på deres Landsholdstrøje Fodbold og spille ægte Samba-fodbold!

Ronaldo Tøj Til Børn Sergio Agueros Høje Tackling

Ronaldo Trøje Til Børn  Sergio Agueros høje tackling i det fede titelopgør mellem Manchester City og Chelsea i december gav ham en karantæne på fire kampe. Men for David Luiz har virkningerne været langvarige, og han har spillet igennem smertebarrieren lige siden.

Tacklingen udløste ubehagelige scener i Chelseas 3-1-sejr på Etihad, hvor Agueros udfald forårsagede en masse skub og skub, der førte til, at Fernandinho også så rødt, mens Nathaniel Chalobah og Cesc Fabregas også var stærkt involveret.

Evra advarer Pogba om Beckham-fælden

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid 'De vil se, hvem vi er!' - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick - Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive 'den nye Sancho i Dortmund? Chelsea vil nu byde Manchester City velkommen til sin returkamp på Stamford Bridge på onsdag, hvor Aguero sandsynligvis vil møde Luiz igen.

Men på trods af hans regelmæssige optrædener siden det første møde, forventes Luiz ikke at komme sig helt før næste sæson og bliver nødt til at fortsætte med at spille igennem smerterne.

Hans betydning for holdet har betydet, at Antonio Conte har været nødt til at bruge ham med sit knæ spændt op, mens Chelseas medicinske personale holder Fodboldtrøje Til Børn  skaden overvåget. På trods af smerten skal Luiz ikke opereres, og han har arbejdet på egen hånd med en fysisk træner.

Kan Du Ikke Købe En Højlund-trøje?

Efter introduktionen af Højlund bekræftede klubben ikke, at han ville bære nr. 11 Billige Fodboldtrøjer før kampen mod Arsenal. Men i et stykke tid sagde nogle fans, at de ikke var i stand til at købe Højlunds trøje.

En spillers version af Højlunds Manchester United Fodboldtrøje koster £125, og selvom det ikke er billigt, er det det værd, hvis fansene elsker spilleren. Men hvis du kan lide billige og komfortable trøjer, kan du vælge at gå til trojerudsalgdk.com. Online shopping er et meget godt valg! "Daily Mail" oplyste, at Manchester United-butikken først var klar til det danske bogstav "ø" i torsdags, hvilket gjorde nogle fans utilfredse og kritiserede den officielle butik for inkompetence. Nogle fans bad endda klubben om at låne nogle af Arsenals Ødegaard og Tottenhams Højbjerg. . .

En fan, der ville købe en Højlund-trøje i fødselsdagsgave til sine pårørende, sagde, at han på grund af manglen på bogstavet "ø" gik glip af denne mulighed. Som en gigant i verdensklasse er dette uacceptabelt for ham. Manchester United har dog nu frigivet sine trøjer normalt.

GEDE-kampen Er Forbi!

I den nye sæson har Ronaldo scoret 12 mål og assisteret 6 gange for Al-Nassr. I kampen den 2. september scorede Ronaldo det 850. mål i sin karriere. Ronaldo holdt dog ikke denne historiske Billige Fodboldtrøjer for sig selv, men gav den til sin landsmand, Al-Hazm nr. 20 midtbanespiller Tozé.

Med annonceringen af de Golden Globe-nominerede blev Messi valgt igen, mens Ronaldo, der havde været shortlistet i 18 år i træk, tabte for første gang. De seneste Ballon d'Or-odds satte Messi på førstepladsen efterfulgt af Haaland. På grund af verdensmesterskabets velsignelse forventes Messi at vinde den ottende Ballon d'Or, hvilket skaber en hidtil uset myte. Det er tænkeligt, at hvis Messi bliver valgt igen, vil salget af Messi Fodboldtrøje blive endnu mere skør!

I mange fans øjne er "GOAT"-konkurrencen i mange år for længst afsluttet. Ronaldo sagde også: Konkurrencen mellem de to er slut. Folk, der kan lide Ronaldo, behøver ikke at hade Messi. Fans kan lide dem begge på samme tid. Det ser ud til, at Ronaldo har forsonet sig med sit tidligere konkurrencejeg.

Tottenham Hotspur Begynder Endelig At Tage Son Heung-mins Evner Alvorligt

Efter fjerde runde af Premier League i den nye sæson fastholder Manchester City stadig sin topplacering, og Tottenham Hotspur er rykket op på andenpladsen. Efter at Tottenham Hotspur solgte Harry Kane denne sommer, har holdet kun skrevet kontrakt med nogle lavpris-unge spillere til at deltage. Hvor den sande styrke ved et hold ligger, er et faktum, som mange mennesker ikke kan se klart. Folk plejede at tro, at det var Harry Kane, der støttede Tottenham Hotspurs fremgang, men nu er holdet rykket op på ranglisten uden ham.

Efter Harry Kane tog sin elskede Tottenham Hotspur Trøje af og gik, overtog Son Heung-min anførerskabet. Måske er det personligt lederskab, der påvirker teamets præstationer. Tottenham Hotspurs styrke er faktisk blevet bedre under ledelse af Son Heung-min. Holdet har ikke opnået tre sejre i træk i lang tid. Harry Kanes personlige evner er ganske rigtigt meget stærke, men han giver altid folk en gentlemanagtig opførsel og mangler en leders mod. Måske er Harry Kane mere egnet som midtbanespiller til at følge ordrer, og han kan ikke påtage sig ansvaret som anfører.

Nu ligner Son Heung-min en helt anden person, når han tager Billige Fodboldtrøjer nr. 7 på. Han er fuld af ånd og lederskab. Det faktum, at en asiatisk spiller kan opnå fremragende resultater i de europæiske ligaer, er nok til at vise hans potentielle evner. Så længe Tottenham Hotspur ikke har racediskrimination og er opmærksom på Son Heung-mins evner, så tror alle på, at holdet vil opnå fremragende resultater i den nye sæson.

Last News

Mbappes Skifte Til Real Madrid Bliver Endelig Til Noget

I lang tid har transferrygter om, at Mbappe forlader holdet for at slutte sig til La Liga Real Madrid, været et emne af stor bekymring i fodbold. Og nu er der endelig store nyheder om Mbappes fremtid. Ifølge Marca nåede Mbappe og Real Madrid til en klar aftale for to uger siden. Ifølge aftalen tager den franske forward officielt Real Madrid Fodboldtrøje på den 1. juli og bliver Galactico-spiller. Og hvad angår alt dette, ser det ud til, at der kun er én officiel meddelelse tilbage. Det er underforstået, at Mbappe bliver Real Madrids højest betalte spiller, men ifølge Florentinos krav kan spillerens løn ikke bryde holdets lønstruktur. Hans årsløn bliver tilpasset efter klubbens standarder, så Mbappes årsløn Forskellen med topbetalte spillere som Kroos og Modric er ikke særlig stor. Ifølge rapporter fra L'Equipe vil Mbappe give afkald på forskellige bonusser på 100 millioner til 150 millioner euro for at skifte PSG Fodboldtrøje . Det betyder også, at Mbappe har gjort store ofre på det økonomiske plan for at komme til Real Madrid til sommer. Selvom mange fans sagde, at denne blockbuster-aftale endnu ikke er afsluttet, er Mbappes tilslutning til Real Madrid ifølge nyheder fra mange autoritative medier grundlæggende blevet bekræftet. Mbappes fremtidige udviklingsmuligheder i Real Madrid er fulde af muligheder og udfordringer. Hans tiltrædelse vil tilføre Real Madrid ny vitalitet og konkurrenceevne, men samtidig skal det også stå over for mere pres og udfordringer. Lad os se frem til hans vidunderlige præstation i Real Madrid i fremtiden!

Vitor Roque Deler Sin Glæde På De Sociale Medier

Barcelonas præstation i denne sæson er også bemærkelsesværdig. Efter at have vundet sidste spillerunde er Barcelonas point steget til fjerdepladsen i La Liga. Mange fans iført Billige Fodboldtrøjer var meget overraskede over dette. Den største bidragyder til sejren i sidste kamp var den 18-årige Vitor Roque.

I 20. runde af La Liga mødte Barcelona Atlético Osasuna. I det 63. minut brød Barcelona dødvandet, 18-årige Vitor Roque scorede med et hovedstød, Barcelona 1-0 Atlético Osasuna. Ingen af siderne opnåede nogen præstationer i den følgende tid. Til sidst besejrede Barcelona Atlético Osasuna 1-0 og fik dyrebare tre point. Vitor Roqueins opdateret. At leve i en drøm, tak min Gud, tak mine holdkammerater, føl for sejren. Meget glad og scorede mit første mål med denne meget vigtige FC Barcelona Trøje .

At score et så meningsfuldt mål i en alder af 18 er virkelig noget, en ung spiller kan være stolt af. Vi håber, at Vitor Roque fortsat vil have held og lykke i fremtiden.

 

Paris Saint-Germain Mister Kontrollen Over Spillet På Hjemmebane

Paris Saint-Germain er det dominerende hold i Ligue 1 og er stadig topholdet i Ligue 1. Paris Saint-Germain spillede i går mod denne sæsons dark horse-hold Stade Brestois 29. Stade Brestois 29 ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Ligue 1. Og i sidste runde mod Kina var Paris Saint-Germain uafgjort i den ordinære sæson, og vandt til sidst med et straffespark af Mbappe iført Billige Fodboldtrøjer .

I den 19. kamp, der sluttede i morges, stod Paris Saint-Germain uafgjort med Stade Brestois 29 på hjemmebane. Paris Saint-Germain, som skulle hævne sin skam, stod endnu en gang uafgjort af modstanderen og fik kun 1 point. Efter kampen var der et stort slag. Paris-træner Enrique talte om denne kamp i et interview. Det er naturligvis ikke den sande styrke, som spillerne iført Paris Saint-Germain Trøje viser. Enrique sagde: "Hvordan forklarer jeg situationen i dette spil? Det er enkelt, vi mistede kontrollen over spillet. Hvorfor mistede vi kontrollen?

Enrique sagde: "Vi præsterede virkelig dårligt, og deres modstander var et meget godt hold."

Xavi Sætter Spørgsmålstegn Ved Real Madrids Manglende Evne Til At ændre Resultatet

FC Barcelonas cheftræner Xavi har haft meget travlt på det seneste, og han er blevet omdrejningspunktet for mediernes snak. Xavi stillede spørgsmålstegn ved, at Real Madrid blev taget hånd om af dommeren, hvilket fik hans FC Barcelona til at tabe kampen. Xavi har ikke kunnet lide hvide Fodboldtrøjer Outlet , siden han var spiller, og nu kan han stadig ikke lide hvid som cheftræner.

Xavi talte med medierne efter FC Barcelonas tab ved Copa del Rey. Xavi brugte emnet for at afhøre Real Madrid og dommeren, og han afledte fansens opmærksomhed. FC Barcelona-fans og andre fans er ikke utilfredse med resultatet af nederlaget, men de er alle enige i Xavis udtalelser. FC Barcelona vandt La Liga-mesterskabet i sidste sæson, men deres rekord i denne sæson er irrationel. Nu er FC Barcelona blevet elimineret fra Copa del Rey, og holdet har ingen chance for at konkurrere om mesterskabet. Real Madrid vil ikke let blive vred af Xavi, de er stødt på for meget tvivl. Selvom Real Madrid har en glorværdig mesterskabshistorie, er der stadig fans, der ikke kan lide dem. Så Xavis ord har ikke meget indflydelse på Real Madrid, og de er et af de hold, der vandt Copa del Rey.

Cheftræner Xavi bør se FC Barcelonas situation i øjnene og holdets nuværende opstillingsstyrke. Xavi så, at FC Barcelona Trøje havde mistet sin glans, han havde set holdet på sit højeste. Xavi ønskede bare ikke at blive afhørt om at tabe kampen, så han gjorde Real Madrid til centrum for samtalen. Men det mest fundamentale ved konkurrencesport er at vinde spillet, ikke nogen undskyldninger for tabere.

Manchester Uniteds Femte Spiller, Der Forlader Klubben I Januar

Manchester Uniteds vintervindue er stadig meget aktiv. Efter at den fjerde spiller forlod Manchester United, er den femte spiller, der forlader holdet, nu blevet født. Álvaro Fernández, en spiller, der er blevet låst af Benfica, er den femte spiller, der forlader. Sport Lisboa e Benfica overrakte ham Billige Fodboldtrøjer nr. 3. Det er tredje gang i karrieren, at han bliver udlejet.

Álvaro Fernández er kun 20 år i år og er en ung spiller. Han er ikke særlig rig på styrke og erfaring. Derfor er det meget svært for ham at få fodfæste i de fem bedste ligaer. Derfor er det så svært for Álvaro Fernández at tage en Manchester United FC Trøje på. Nu er Álvaro Fernández lejet ud igen. Modstanderen er et af de hold, der udvikler spillernes evner, som også vil have stor mulighed for at dyrke Álvaro Fernández.

Manchester United tøvede virkelig slet ikke med at sende spillere væk. Det løste ikke kun problemet med spillerafskedigelse, men løste også en del af holdets finansieringsproblem.

At Kæmpe Til Ende Er I Real Madrids DNA

Gode nyheder til Real Madrid, få 1 million euro i bonus! For de fans, der rejste til Saudi-Arabien, var de virkelig glade for at se en sjælsrørende 5-3!

Griezmann var uden tvivl den lyseste i kampens første halvdel. Han hjalp Hermoso med at åbne scoringen for Atletico Madrid og scorede derefter med sin højre fod, hvilket han ikke var god til, hvilket gjorde denne Griezmann Fodboldtrøje succesfuld i Atletico Madrids historie med 174 mål. Det er bare, at Real Madrid var uovervindelig i overtiden, og Griezmanns mesterlige præstation blev besejret af Real Madrids fremragende sejhed og fysiske kondition.

Atletico Madrid har den heroiske Griezmann, og Real Madrid svarede igen med "vendingsmetoden", hvor tre forsvarsspillere ydede bidrag. Skuddet af Brahim Díaz, der overhaler Oblak fra lang afstand i overtiden, er indbegrebet af dette spil. Díaz tog endelig sin Billige Fodboldtrøjer af for at fejre, for at teste, om dommeren havde et kort eller ej. Carvajal, der bidrog med en aflevering og et skud, blev kåret som MVP, tillykke til ham!