Home / Manchester Citys Titel Tilhører Ikke Længere Gabriel Jesus Og Raheem Sterling

Manchester Citys Titel Tilhører Ikke Længere Gabriel Jesus Og Raheem Sterling

Manchester City vandt endnu en gang Premier League-titlen, så er de mest pinlige spillere Raheem Sterling og Gabriel Jesus. Raheem Sterling var oprindeligt Manchester Citys hovedstyrke. Siden holdet skrev kontrakt med Erling Håland, følte han en jobkrise og foreslog en aftale. Raheem Sterling har faktisk skuffet Pep Guardiola med sin præstation gennem årene, så Manchester City gjorde ikke noget ekstra for at beholde ham, og han blev nemt byttet til Chelsea. Efter at Raheem Sterling tog Chelsea Trøje på, faldt hans styrke af ukendte årsager markant.

Gabriel Jesus har udholdt en sæson med konstante anstrengelser, men Arsenal har haft en ulykke i de seneste ti runder. I de sidste tre kampe, efter Arsenal tabte til Nottingham Forest, låste Manchester City direkte mesterskabspladsen. Efter kampen tog Gabriel Jesus desværre sin Arsenal Trøje af og gik, alle hans anstrengelser var meningsløse. I Chelseas 1-0-tab til Manchester City oplevede Raheem Sterling på første hånd styrken af modstanderens indskiftede spillere, og han indså pludselig, hvor svag hans egen styrke var.

Gabriel Jesus og Raheem Sterling er bestemt til at forlade Manchester Citys skæbne, de er ikke længere en del af heltene fra Manchester Citys tre på hinanden følgende mesterskaber. Raheem Sterling fik et hårdt slag i hjertet efter at have set den fremragende præstation af sin unge rival Julián Álvarez. Raheem Sterling, der var Manchester Citys hovedangriber for et år siden, er nu blevet reduceret til en situation, hvor det er så svært overhovedet at score et mål. Gode ting kan kun tilhøre fortidens minder, og Raheem Sterling forlod desværre dette stadion, der ikke længere tilhørte hans mester.