Home / Inter Milan Er Stærkere Denne Gang

Inter Milan Er Stærkere Denne Gang

I et af de mest spændende derbyer på planeten så Inter stærkere ud på San Siro, hvor Nerazzurri dominerede Rossoneri 2-0 i første kamp, iført en Billige Fodboldtrøjer uden nogen sponsorer.

Kærligheden til konkurrence blandt indbyggerne i Milano har slet ikke haft tid til at udvandes. Kun 72.000 af de 2 millioner billetansøgninger kan nå ind til stadionet, men stemningen inde på stadion er stadig utrolig! Den bosniske angriber Edin Dzeko, iført nr. 9 Inter Milan Fodboldtrøje , driblede bolden vandret med venstre fod, åbnede scoringen for holdet og blev den næstældste målscorer i Champions Leagues historie i en alder af 37 år og 54 dage. ! Den 34-årige Mkhitaryan gav også Inzaghis tillid tilbage og vandt 2-0. Veteran skuffer aldrig!

Nattens to modstandere er sande historiske rivaler i Italien med en historie på mere end 110 års rivalisering. AC Milan er stærk, men praleriet denne gang er hos Nerazzurri i mindst en uge. Den afgørende kamp mellem de to hære er dog ikke begrænset til stadion.