Home / Manchester United-legenden Finder Efterfølger

Manchester United-legenden Finder Efterfølger

Garnacho var den eneste enestående spiller i Manchester Uniteds 3-4-nederlag mod Chelsea i torsdags, hvilket bragte hans hold til randen af sejr med to mål i Billige Fodboldtrøjer , før han kollapsede på dramatisk vis. .

For nylig var der et eksklusivt interview med Manchester United-legenden Nani. Den tidligere Manchester United-stjerne Nani tror på, at hans junior Ganacho kan hjælpe de falmende giganter med at vende tilbage til toppen efter et årti med middelmådighed.

Ganaccio bar også tilfældigvis Manchester United Trøje  nr. 17 og begyndte at score mål efter at have ændret sit nummer. Nani blev engang en ikonisk helt for Manchester United med sine driblinger og kraftfulde skudevner, og Garnacho har allerede opnået en sådan præstation i sin anden hele sæson. Nani er derfor overbevist om, at han kan hjælpe klubben med at få succes igen.

 

Hvis du vil spørge, hvem er den bedste spiller i Premier League i denne sæson? Jeg tror, mange fans vil navngive nr. 9 Manchester City Trøje  - Haalands navn. Den norske unge fører stadig Premier League-scorerlisten med 18 mål på trods af at han missede mange kampe.

Derudover har Mac Allister, der bærer nr. 10 Liverpool Trøje , også en chance for at konkurrere om denne titel. Det er ingen overdrivelse at sige, at Mac Allister er som en midtbanespillerversion af Messi. De to har samme evne til at dominere spillet, og det ser ud til, at Mac Allister også har lært af Messis spiritualitet.

Ingen forventede, at den spiller, Liverpool brugte 35 millioner euro på dengang, ville være mere end 100 millioner euro værd i denne sæson. Ikke underligt, at Klopp sagde i et interview, at Mac Allister er den perfekte midtbaneskabelon i hans sind.