Home / Liverpool Tøj Børn Pierre-Emile Hojbjerg Er Blevet

Liverpool Tøj Børn Pierre-Emile Hojbjerg Er Blevet

Liverpool Trøje Børn  Pierre-Emile Hojbjerg er blevet sammenlignet med Claude Makelele af den tidligere Tottenham-angriber Darren Bent, der beskriver ham som det "anker", som hans gamle klub havde manglet.

Hojbjerg har været fast inventar i Tottenhams start XI, siden han flyttede til det nordlige London fra Southampton for £15 millioner ($20 millioner) i august.

Den 25-årige blev oprindeligt set som en undervældende signing, men har hurtigt etableret sig som et af de vigtigste medlemmer af Jose Mourinhos trup og har allerede 19 optrædener på tværs af alle turneringer.

Artiklen fortsætter nedenfor Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid 'De vil se, hvem vi er!' - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick - Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive 'den nye Sancho i Dortmund? Den danske landsholdsspillers seneste udspil kom i et derbyopgør mod Arsenal søndag, som Spurs vandt 2-0 takket være første halvlegs mål fra Son Heung-min og Harry Kane.

Hojbjerg var med til at begrænse Fodboldtrøje Til Baby  Gunners' angrebstrussel og bryde spillet, da Mourinhos hold bevarede deres plads i toppen af Premier League-tabellen i weekenden, hvor de nærmeste rivaler Liverpool og Chelsea også hentede tre point i weekenden.