Home / Klopps Uhøflighed Efter Kampen Sætter Gang I Kontroverser

Klopps Uhøflighed Efter Kampen Sætter Gang I Kontroverser

FA Cup'ens kvartfinaler er begyndt, hvor Liverpool er på vej til en udekamp for at udfordre Manchester United. Jeg tror, at bedømt ud fra den nuværende styrke, så er Liverpool selvfølgelig bedre. Klopp ser også denne kamp med håbet om, at holdet kan gå videre. Men spillerne iført Billige Fodboldtrøjer så ikke ud til at realisere dette ønske.

Liverpool viste ikke deres brændende angrebstilstand, og begge sider var ængstelige efter kampens start. Selvom spillerne i Liverpool Trøje arbejdede hårdt for at finde et gennembrud, hjalp det alligevel ikke. Indtil slutningen af kampen var stillingen mellem de to hold 3-3, men Liverpool blev besejret af Liverpool i nedtællingen, og 3-4-resultatet blev direkte antændt. Klopps vrede. I et interview efter kampen angreb han direkte reporteren for at være dum og angreb også reporteren for hans dårlige helbred.

Ifølge nyhederne "Daily Telegraph" blev billeder af statuen bygget til Kane i hans hjemby for nylig afsløret. Statuen er dog svær at vurdere og minder om den tidligere Cristiano Ronaldo-statue. Designideen til statuen er Kane iført en England Billige Fodboldtrøjer siddende på en bænk med en bold på knæet. Det siges, at prisen på statuen er 7.200 pund.

Statuen har været opbevaret i mere end fire år, angiveligt fordi en passende placering ikke kunne findes i nærheden af Kanes hjemby Waltham Forest. Kanes talsmand hævdede, at afsløringen af statuen kunne komme snart og sagde: Harry er England og Tottenhams topscorer gennem tiderne, så placeringen af statuen er vigtig.

Kane har selv tidligere udtalt, at statuen ikke vil påvirke hans karrieres succes eller fiasko. Nike udgav for nylig nye England Landsholdstrøje Fodbold til 2024 European Cup. Kane og andre deltog i fremvisningen af den nye trøje og viste deres elegance og beslutsomhed på det grønne felt.